афиш

Начало | афиш | Маша и Мечока ще радват българските деца през ноември

Маша и Мечока ще радват българските деца през ноември

Аз детето | 2016-10-04

Маша и Мечока ще радват българските деца през ноември

Спектакълът „Кутията на щастието“ – оригинална руска адаптация на анимационния сериал „Маша и Мечока“, ще гостува в няколко града в България през ноември, съобщиха организаторите от „Жокер Медиа“.

Представлението разказва за приятелството на едно малко момиченце Маша и бивш цирков артист – Мечока. Образът на Маша представя едно невероятно активно момиче с весел нрав, което никога не седи на едно място и е убедена, че целият свят е създаден само за нея. Тя е упорита, любопитна и по детски наивна.

Мечока – приятел и ментор на любопитното момиче Маша, живее в уютна къща в гората. Обича да лови риба, отглежда пчели, събира горски плодове и гъби, знае как да жонглира, кара колело, кънки и ролери.

Спектакълът „Кутията на щастието“ е с продължителност час и половина, в който умело са съчетани комедийност и приключения, разказващи историята на добротата, любопитството и непосредствеността. Автентични декори, кукли, по-големи от човешки ръст, разнообразни многоцветни костюми и интересна хореография ще пренесат публиката в един магичен свят.

Постановката ще бъде адаптирана на български език и представена на сцената в София на 13 ноември – зала 1 на НДК, Пловдив на 19 ноември – Дом на културата „Борис Христов“, Варна на 16 ноември – Фестивален и конгресен център, Бургас на 17 ноември – Държавна опера, Стара Загора на 18 ноември – Държавна опера, Велико Търново на 14 ноември – Двореца на културата и спорта“ Васил Левски“ и Русе на 15 ноември – „Доходно здание“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град