конкурси

Начало | конкурси | Мартеничка направи и награда спечели!

Мартеничка направи и награда спечели!

Аз детето | 2017-02-16

Мартеничка направи и награда спечели!

Баба Марта лека-полека идва и това се усеща. Слънцето ни навестява все по-често, ако се заслушате ще чуете птичките, които отново пеят и са щастливи. Скоро очакваме и първите кокичета – изобщо пролетта е толкова чудесна, всичко се събужда за нов живот и светът става някак по-чист и весел. Ето че зимата постепенно ни напуска. А в София даже е и доста топло за сезона. :-) И въпреки, че на някой от вас може и да им се струва рано за мартеници, това изобщо не е така. Докато се усетим и Първи март ще дойде, а дори вече започнаха да се продават и мартеници. Ние обаче знаем, че да изработиш сам мартеници за хората, които обичаш е още по-приятно и стават по-красиви и от най-скъпата купешка мартеница.

Също така без съмнение, знаем, че вие можете да изработите много по-хубави и оригинални мартеници от тези в магазина, затова имаме едно интересно предложение за вас. Направете мартенички за мама, татко и близките си приятели и им ги подарете. Ще останат очаровани от вашия жест. А освен безкрайната им радост и усмивките на лицата им ще получите и бонус.

Ако ги снимате можете да участвате и в нашия нов конкурс. Направете мартеничките такива каквито си ги представяте и ви харесват, снимайте ги. След това ни ги изпратете и готово, вашето участие е гарантирано. Лесно е, нали? А в замяна на вашето весело мартенско настроение сме ви приготвили интересни награди. Трима от вас ще спечелят от цветните класически „Лего“ комплекти за творчество. Те са съвсем нови за нашата страна и ви предлагат свобода на фантазията! Стройте, учете и развивайте въображението си. Тези весели комплекти са с наситени оттенъци на весели, ярки цветове. Конструирайте симпатични създания, уютни къщи, омагьосани замъци, влакове, кораби, самолети и каквото ви хрумне... възможностите са безкрайни! Разгледайте приложеното ръководство или разгледайте онлайн за вълнуващи идеи и вдъхновение.

Готови ли сте вече да ги спечелите? Тогава ни изпратете снимка на ръчно направените си мартенички до 4-ти март на имейл адрес info@az-deteto.com, заедно с вашите име, фамилия и навършени години и помолете тези, на които сте поднесли красивите си мартенички да ви стискат палци за късмет.

Очакваме ви с интерес!

Коментари
8 коментара

Неда Гуглева, 10 г.,

Публикувано на 16.02.2017

Колко най-много мартенички може?

От редакцията: Този път нямаме ограничение. :-)

Николета Н., 15 г.,

Публикувано на 17.02.2017

Страхотен конкурс за творчество непременно ще участвам.☺

Ани , ,

Публикувано на 17.02.2017

НАГРАДАТА ПОКАЗАНАТА ПО-ГОРЕ ЛИ ЩЕ Е?

От редакцията: Да.

мерилин кирова, 9 г.,

Публикувано на 18.02.2017

а за момичета няма ли да има

От редакцията: Легокомплектите са много интересни и стават и за момичета също. :-)

Николета Кузманова, 1 г.,

Публикувано на 18.02.2017

А имам два въпроса: 1.Победителите на 4март ли ще кажете или по късно? 2.Ще правите ли конкурс за 8март ?

От редакцията: Здравей, няма как да е на 4-ти, защото срока за изпращане е 4-ти включително, но на 6-ти най-вероятно да. Планирали сме и такъв конкурс, ще го пуснем следваща седмица.

Лили Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 19.02.2017

Колко най-много снимки на мартенички може да Ви изпратим?

От редакцията: Този път нямаме ограничение, така че можеш да твориш на воля. ;-)

Неда Гуглева, 10 г.,

Публикувано на 20.02.2017

Кога ще дойде наградата мо от конкурса с тролчетата? И каква е тя-пъзел или комплект за декорация сас спрей химикалки? Моля отговорете! Питам ви за 4 път! Благодаря предварително!

От редакцията: Здравей, до сряда със сигурност трябва да пристигне. Също така за теб е по-специална и е изненада и се надяваме да ти хареса. Разбира се, ако не е така винаги можеш да ни кажеш. :-)

Неда Гуглева, 10 г.,

Публикувано на 20.02.2017

Благодаря за бързия отговор! Съжалявам, че съм писала с грешки! Няма проблем, ше наградата е изненада даже е по-добре, защото обичам изненадите! :-):-):-):-):-):-):-):-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град