новини детски

Начало | новини детски | Маратон от приказни истории за малките зрители превзема ефира на Bulgaria ON AIR

Маратон от приказни истории за малките зрители превзема ефира на Bulgaria ON AIR

Аз детето | 2017-08-30

Маратон от приказни истории за малките зрители превзема ефира на Bulgaria ON AIR

Bulgaria ON AIR подгрява началото на учебната година с детско кино, което стартира от 2 септември и малчуганите ще могат да гледат забавни анимации и други детски филми всяка събота и неделя от 13,30 часа.

Малки и техните родители ще могат да се забавляват с приказните истории на феи, дракони, вампирки и други чудати твари, като повече информация за тях даде в "България сутрин" кинокритикът и културен редактор на Dnes.bg Петя Славова.  Маратонът включва детския хит "Сестрите вампирки 2: Прилепи в стомаха“. Двете момичета Дакария и Силвания имат проблемите, които всеки тинейджър на тяхната възраст преживява и хората се оказват тези, които са опасните.  Сестрите-вампирки ще трябва да се справят с трудната задача тайната им да не излезе наяве, разказа Славова.

На 16 септември малките зрители ще могат да гледат пълнометражните серии на анимацията "Уинкс 3D: Вълшебно приключение“. Историята на феите Блум, Стела, Флора, Техна, Муза, Лейла и Рокси разказва за борбата между доброто и злото.  "Навярно всеки от нас е запазил нещо детско в себе си и анимациите предизвикват интерес. Моята любима е "Нико и пътят към звездите" - за еленчето Нико, което живее с майка си. Тя му споделя, че баща му е напълно обикновен елен, но се оказва, че той всъщност е един от елените на Дядо Коледа", продължи Петя Славова. Кинокритикът отбеляза, че в момента анимацията отбелязва изключителни успехи в боксофисите и често надминава по интерес пълнометражното игрално кино.  Анимацията ще бъде излъчена на 23 септември, а веднага на следващия ден зрителите ще могат да проследят и "Нико 2: Малко братче - големи проблеми“.

Датите на излъчване следете в програмата на Bulgaria ON Air.

Повече информация за прекрасните филмчета вижте във видеото.



 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град