зоокът

Начало | зоокът | Малък хитрец: куче се преструва на бездомно, за да получава храна

Малък хитрец: куче се преструва на бездомно, за да получава храна

Аз детето | 2018-10-31

Малък хитрец: куче се преструва на бездомно, за да получава храна

Винаги сме смятали, че котките са по-умни от кучетата най-вече, защото правят каквото си искат и не смятат, че хората са им господари. Не им се радват всеки път, когато ги видят, а само когато са в настроение и определено не биха направили всичко за тях, ако не искат! Оказва се обаче, че кучетата са доста хитри! Особено когато става дума за храна! И тук въобще не говорим за номера като жалко гледане в устата ти докато ядеш или игриво махане с опашка. Това вече е в миналото! Четириногите ни приятели си имат много по-съвременни, ефективни и определено забавни методи. Животинският свят е един от най-забавните и сега ще ви го докажем с поредната куриозна случка!

Принцес е куче, което живее в Оклахома (САЩ) и редовно обикаля с приятелите си просейки хамбургери от близкото заведение за бързо хранене! Но не си мислете, че Принцес е бездомна! Напротив – тя си има хубава къща, меко легло и добра стопанка на име Бетси Рейъс. Бетси определено не забравя да храни своята принцеса, но очевидно това не ѝ е достатъчно. Оказва се, че хитрушата всяка вечер излиза навън, не за да се разходи и за да си свърши... онези работи... сещате се... Не, тя отива, за да проси храна от хората и да яде! Стопанката на находчивото животно Бетси Рейъс забелязала, че нейната домашна любимка непрекъснато дебелее, а тя ѝ дава съвсем нормална и обикновена здравословна храна. За да разреши загадката Бетси решила една вечер да проследи Принцес в нейната разходка!

И това, което е видяла – няма да забрави никога! Оказало се, че Принцес се изнася до близкия McDonald`s, където се събират бездомните кучета от квартала и просят храна от клиентите. Кучето ловко се смесвало с глутницата и получавало бургери. Бетси изловила четириногото на местопрестъплението, след като се появила там с колата си. Кучката веднага разбрала, че е разконспирирана, подвила опашка и чинно се отправила към дома си.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град