любими герои

Начало | любими герои | Любимите герои от "Джъстин и Рицарите на честта"

Любимите герои от "Джъстин и Рицарите на честта"

Аз детето | 2014-01-13

Джъстин е най-странното момче на света. Той е мил, внимателен, приятно непохватен и... решен да се сражава с всички чудовища на света, за да промени живота си. Израснал в свят на закони и забрани и отгледан от строг баща, който е главен съветник на кралицата, той нехае за семейната повеля да стане адвокат. Вместо това червенокосата му глава витае високо в облаците, където в мислите си се сражава със страховити чудовища и безпощадни престъпници. За да изпълни мечтата си да стане рицар в бляскави доспехи, Джъстин трябва да вземе нещата в свои ръце и да се впусне в приключение, което ще го постави пред безброй изпитания.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Талиа е очарователно момиче, което не само споделя страстта на Джъстин към рицарството, но и става част от неговото героично предизвикателство. Също като него, тя не харесва строгия ред и скучното ежедневие в кралството и често се пренася в цветния свят на рицарските истории. На вид крехка и нежна, тя има бурен нрав и съвсем не е толкова беззащитна, колкото изглежда. Освен с красивите си очи, може да обезоръжи противниците си с изненадваща пъргавост и впечатляващи бойни хватки, научени от братята й.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хераклио е бил част от най-почитаните рицари на кралството. След смъртта на краля обаче, когато кралицата забранява рицарството, Хераклио се изправя срещу нея и в битка за отмъщение убива друг смел рицар – дядото на Джъстин. След като прекарва няколко години в изгнание, той се завръща, за да продължи борбата и да превземе трона.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сър Клорекс
Той изглежда като рицар от приказките със своята блестяща броня и атлетично тяло, но всъщност далеч не заслужава това звание. Силата, чарът и мускулите му са в състояние да заблудят много хора, но истинските мечтатели, каквито са Джъстин и Талиа, бързо разбират, че той е фалшив герой. Сър Клорекс се опитва да спечели високо положение в обществото с престорени маниери, но когато на сцената се появяват истински лоши герои, става ясно, че рицарството далеч не се крие в доспехите, а в сърцето.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реджиналд е баща на Джъстин и главен адвокат в кралството. Той е интелигентен и  строг, който твърдо вярва, че ключът към щастието се крие в законите и реда. За него мечтата на Джъстин да стане рицар е немислима и иска  да направи от сина си адвокат. Наследникът му обаче има съвсем други идеи...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте още:
Как се става рицар – разберете от "Джъстин и Рицарите на честта"



Коментари
2 коментара

Александър Стоянов Георгиев, 14 г.,

Публикувано на 08.03.2014

Този филм беше най-хубав след замръзналото кралство.

angelina gogova, 11 г.,

Публикувано на 07.04.2014

Aleksandar e prav tozi film go slagam da posledno mqsto zamrazenoto kralstvo e mnogo hubav filmmmmmmmmmmm!!!!!!~~~~~```

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град