Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любими герои, една слънчева тайна, щури състезания и шантавите ЗуЗу-та ви канят на приключения от малкия екран през юли

Любими герои, една слънчева тайна, щури състезания и шантавите ЗуЗу-та ви канят на приключения от малкия екран през юли

Аз детето | 2018-06-26

Любими герои, една слънчева тайна, щури състезания и шантавите ЗуЗу-та ви канят на приключения от малкия екран през юли

Кои са любимите ви герои? Не, спокойно, не ни казвайте – Дисни Чанъл знае кои са те и ви е подготвил цяла селекция с любими епизоди и моменти с всеки един от тях. Това естествено не е всичко. Харли Диас ви очаква с нови щури забавления с голямото си семейство, а пък тайната на слънцето ще продължава да бъде разкривана заедно със смелата Рапунцел. След това, ако все още имате сили ще се борите с лошите на паяжината на Спайдърмен, а за финал ще се включите в състезание със супер яките коли на Мики и приятелите му. Така че между игрите навън и веселата лятна ваканция не забравяйте да си резервирате и малко място пред телевизора за вълнуващите приключения с любими и интересни герои през юли.

Преди това обаче се подгответе като видите и още подробности от програмата!

„Празнични герои“

Поредицата „Празнични герои“ показва някои от най-популярните персонажи на Дисни Ченъл. Запознайте се с Рейвън, Кейси под прикритие, Елена от Авалор, Рапунцел и Калинката!
Очаквайте от 2 юли в 07:40 часа.

„Аз съм по средата“ – сезон 3

Сериалът проследява изобретателя Харли Диас, който маневрира през суматохата, дължаща се на това, че е част от едно голямо щастливо семейство. Сериалът показва света от гледната точка на средното дете в семейството.
Нови епизоди всеки делничен ден от 8:55 часа.

„Тайната на слънцето“ – финал на сезон 1

След като успява да се освободи от мащехата си Готел и се събира отново със своите родители – Крал Фредерик и Кралица Ариана от Корона, Рапунцел се настройва за живота си като тяхна дъщеря. Тя обаче продължава да има различни премеждия с Юджийн Фицхърбърт, хамелеона Паскал, коня Максимус и тяхната нова слугиня Касандра. Във финала на първия сезон Рапунцел трябва да се изправи лице в лице с най-голямата заплаха, когато Вариан, отчаян да спаси баща си, пленява кралицата. Рапунцел и кралят трябва да обединят сили и да я спасят.
Очаквайте специалния епизод в събота, 14 юли, от 9:20 часа.

„Спайдърмен“

В тази нова версия на „Спайдърмен“ Питър Паркър е приет в гимназия Хорайзън – училище за брилянтни млади учени. В същото време той свиква с отговорността, която върви ръка за ръка с това да бъдеш новият герой със свръхестествени сили в Ню Йорк.
Поемете към приключения със Спайдърмен всяка събота от 14 часа.

„ЗуЗу“

Франки е енергично момиче и ЗуЗу-тата трябва да се изправят на миниатюрните пръстчета на краката си, за да я настигнат. За да бъде забавлението им по-пълно, ЗуЗу-тата са конструирали тунел, който да ги отведе светкавично от къщата на Пампълмуус до всяка точка на града. Мистър Скуигълс, самопровъзгласил се за „Хамстер на науката“, винаги изобретява нови джаджи. Те помагат на него и колегите му хамстери да се движат из криещия опасности човешки свят – може да е трудно, когато всичко е по-голямо от теб. Пипскуик е лидер и винаги е готова за действие. Тя и Франки са направени от еднакъв пухкав плат. Нъм Нъмс е по-предпазлива хамстерка, но е спасявала кожите на ЗуЗу-тата повече от веднъж с бързата си мисъл. Чънк е силният хамстер в групата, но е нежен гигант и наивността му го прави истински чаровник.
Очаквайте от 16 юли, с нови епизоди всеки делничен ден от 13:30 часа.

„Мики и приятели състезатели“

Мики и неговите приятели се състезават по света със своите роудстъри посещават много държави и се впускат в приключения. Мики и Сензационните шест се състезават в своите яки коли, посещават много държави и животът им е пълен с приключения. Сериалът отвежда Мики и бандата с техните уникални трансформиращи се превозни средства на весели ралита. Не липсват и лудории в родния им град Хотдог хилс. Освен че имат много преживявания на пистата, Мини и Дейзи управляват свой собствен успешен бизнес като „Щастливи помощници“ и разрешават проблемите на всеки в нужда.
Нови епизоди всяка събота и неделя от 07 часа.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град