Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Красавицата и Звяра“ оживява на голям екран този петък

„Красавицата и Звяра“ оживява на голям екран този петък

Аз детето | 2017-03-14

„Красавицата и Звяра“ оживява на голям екран този петък

Този петък, 17 март, вечната приказка „Красавицата и Звяра“ оживява на голям екран на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. От този петък можете да станете свидетели на незабравимата история на умната, прекрасна и независима млада дама Бел, която жертва себе си, за да спаси баща си от плен в замъка на Звяра.

Едно впечатляващо кинематографично събитие, представящо една от най-популярните и обичани приказки, разказвани някога. „Красавицата и Звяра“ разказва историята на Бел – умна, красива и независима млада жена, попаднала в плен в замъка на Звяра. Въпреки страховете си, тя успява да се сприятели с обитателите на замъка и съвсем скоро започва да осъзнава, че ужасната външност на Звяра всъщност крие истински принц и доброто му сърце.



Във филма на Дисни участват: Ема Уотсън в ролята на Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра и на Принца; Люк Еванс – хубавият, но лекомислен селянин, който се бори за ръката на Бел: Гастон; Джош Гад – многострадалният адютант на Гастон: Лафу; Кевин Клайн – бащата на Бел: Морис; Юън Макгрегър – свещникът Люмиер; Стенли Тучи – клавесинът маестро Каденца; Одра Макдоналд – мадам Гардероб; Гугу Мбата-Рау – бърсалката за прах Плумет; Иън МакКелън – часовникът Когсуърт; Ема Томпсън – чайникът миси Потс.

Режисьор е носителят на „Оскар“ Бил Кондън. Филмът е по едноименната анимация от 1991 г. Алан Менкен (Малката Русалка, Аладин), носител на две награди „Оскар“ (за най-добра оригинална музика и за най-добра песен) за анимационен филм е автор на музиката, която включва както нови записи на оригиналните песни, написани от Менкен и Хауърд Ашман, така и три нови песни, написани от Менкен и Том Райс (Цар Лъв, Евита). Носителката на пет награди „Грами“ Селин Дион изпълнява изцяло нова оригинална песен към филма – How Does a Moment Last Forever.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град