любопитно

Начало | любопитно | Кой озвучава “Планета 51”?

Кой озвучава “Планета 51”?

Вергиния Генова | 2009-12-08

Кой озвучава “Планета 51”?

Анимационният филм „Планета 51” е вече в кината!
Създателите на „Шрек” са създали цяла планета от малки зелени човечета, които много приличат на големия зелен симпатяга.

Оригиналните гласове в комедията са на Дуейн Джонсън – Скалата, който влиза в образа на чаровния Капитан Чарлз „Чък” Бейкър, Джесика Бийл говори с нежния глас на Нийра, а Генерал Гроул звучи също като Гари Олдман.

На българската премиера на филма бяха представени някои от актьорите, които озвучават филма на български език.
Камен Воденичаров разказа как се е превъплътил в романтичния Лем. Гергана Стоянова ни показа на живо, колко е забавно да озвучаваш детски филмчета. Нейната героиня е красивата Нийра. Николай Урумов пък по генералски, постоянно вземаше думата. Как ли такъв добродушен човек се е превъплътил в ролята на злодея? Актьорите разказаха някои от своите преживявания, докато са озвучавали филма. Споделиха, че и те самите за първи път ще гледат целия филм, защото докато са го озвучавали са се запознали само с образите на своите персонажи. Любопитно беше да научим, че пък американските им колеги първо четат репликите на героите си и чак след това по тези реплики се рисуват образите и се сглобява филма.
Филмчето е много весело, интересно и за малки и за големи. А роботчето Ровър пък веднага грабва сърцата на децата и със сигурност много ще пожелаят да си имат такова сладко кученце у дома!

Новата зелена анимация – Планета 51
Планета 51
Кръстословица – Планетите



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град