новини детски

Начало | новини детски | Конкурс за българска детска песен, Евровизия 2008

Конкурс за българска детска песен, Евровизия 2008

Аз детето | 2008-09-17

На 18 септември 2008 г. Българска Национална телевизия ще излъчи на живо второто издание на конкурса за българска детска песен Евровизия 2008. Една от показаните 10 песни, чрез SMS-си ще спечели правото да представи България на детската Евровизия в Лимасол, Кипър, през месец ноември. За голяма радост на град Бургас, две песни на бургаски деца са одобрени в националната селекция – “Лятно парти” на Доника Стратиева и “Да бъдем по-добри” на Кристина Събева.

Вокална формация на детски хор “Милка Стоева” при Младежки културен център, гр. Бургас ще защитава песента на Кристина Събева “Да бъдем по-добри”. Пет момичета от детския хор са се ангажирали с изпълнението на песента и няколко месеца това е основната им и приятна задача. Разбира се, в подготовката за това отговорно участие не може да се мине без помощта на големите. Децата разчитаха на своите педагози от хора, както на Руслан Карагьозов за аранжимента и Петя Стойкова за хореографията. До тук резултата е налице и той е отличен, остава Криси, Яна, Тони, Зорница и Полина да направят най-доброто си изпълнение на конкурса. Тогава те ще имат нужда от много сериозна подкрепа от страна на зрителите, за да имат шанса да спечелят в националната селекция. Момичетата ще очакват подкрепата на бургазлии на 18 септември, в 20.30 часа, когато Българска национална телевизия ще излъчва конкурса за българска детска песен Евровизия 2008.

В моя град имаше интересен фестивал



Коментари
13 коментара

Кени Пламенова, 9 г.,

Публикувано на 17.09.2008

много ми харесва

Яна Кристинова, 13 г.,

Публикувано на 18.09.2008

Готинооо

милка , 13 г.,

Публикувано на 19.09.2008

мнного,много се изложиха тази година децта участници в детската евровизия 2008.всички бяха много зле.една не вихареса.а има толкова много добри вокални изпълнители.

Надежда Петрова, 11 г.,

Публикувано на 20.09.2008

на мен и моето семейство ни хареса много

Dessy , ,

Публикувано на 22.09.2008

беше страхотно и изпълнителите и балет веда джуниър бяха на ниво Милке, ти като можеш по-добре защо не те видяхме на сцената?

Елена , 34 г.,

Публикувано на 03.10.2008

Вие сигурно сте или музикални инвалиди или роднини на изпълнителите. Аз не чух нито една песен, която да е горе долу прилична.

Ивет , ,

Публикувано на 04.10.2008

Това бяха 50% връзкарчета, останалите 50% учителите им са амбициозни връзкари които искат да се изявят в по малка възрастова група,като композитори и текстописци..........Еми честито на България за пореден път пълна излагация!!!

Александра Митрович, 9 г.,

Публикувано на 07.10.2008

харесва ми!!!

Мери , ,

Публикувано на 30.10.2008

голяма излагация,фалшиво пеене и да няма нито един таланти ,връзкарчета ли са тези деца?иначе няма как да са там

Explosion , ,

Публикувано на 16.11.2008

тая дето спечели... аа, това е детска Евровизия все пак О.О не се учудвам, че миналата година спечелиха бон-бон... хах, а водещите...

Яна Василева, 12 г.,

Публикувано на 23.11.2008

Напрао вече се излагате!! Първо не сме възкарчета!!! Второ като сме пяли фалшиво и е нямало нито една песен която е била достойна тогава защо не написахте песен и не излязохте!!! И трето СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА КОМЕНТАРИ ЗАЩОТО СЕ ИЗЛАГАТЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ МУЗИКА ОБАЧЕ НАЛИ ТРЯЯ ДА СЕ НАПРАЙМ НА ИНТЕРЕСНИ!!!!

Иван Петров, 54 г.,

Публикувано на 25.11.2008

Голям успех, голямо чудо ! За първи път българско участие да се класира по този БЕЗСПОРЕН начин на последно мсто ! И това ако не е доказателство за уменията на нашите "специалисти"-здраве му кажи! Разбрах, че има ангажирани и чужденци(мисля че беше от САЩ)-вероятно не безвъзмездно!!? Жалко, потомци на традиционно пееща нация- да се излагаме по този смешен начин - слаба песен, безобразен костюм на солистката, посредствена хореография, момичето би подхождало за участие във "възрастния" конкурс на Евровизия ! Нали видяхте малките грузинчета - нещо да кажете? Наистина жалко и срамно !

, ,

Публикувано на 07.02.2009

само бон бон ми харесаха мин година сички други за ужас е то в Бг по добре няма да станем ^^

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град