покани

Начало | покани | Карнавални истории за 1 юни

Карнавални истории за 1 юни

Аз детето | 2013-05-30

Карнавални истории за 1 юни

Кой е най-любимия костюм, в който искаш да се премениш? И ако мама и татко смятат за неуместно да се носиш дори с различни обувки, то какво остава да помъкнеш огромна сабя като на самурай Джак или крила като на феичката Менче-Звънче. Е, ние имаме добра новина за теб, малък приятелю! Спретни най-красивия си костюм на любим герой от приказките, анимационните филмчета или пък някой, който живее в собственото ти въображение и ела на ет. 3 пред работилничка „Сръчковци“ в Сити Център София.

На 1 юни на децата всичко е позволено. Точно днес може да вземеш онази прекрасна огърлица на мама, шапката с пера на дядо и високите обувки на кака си и дегизирано в тези прекрасни „доспехи“, мило дете, може и да се появиш при нас.
Принцът на игрите Чочо е приготвил чудни изненади. Може да попееш в шоуто му „Мюзик Байдъл“ и да шашнеш всички с твоята версия на песен на Шакира; да засенчиш с таланта си Дивна или Рафи.

Започваме с театрална постановка в 11 часа. Кукления спектакъл „Пеперудена магия“. Той е направен по приказки на българската авторка Мая Дългъчева – “Как един ден белият свят бил оцветен?“ и „Как гъсеничката се събуди или как се раждат пеперуди?“
В 16 часа започва карнавалът. Достъпът до купона е свободен, а всички маскирани ще получат от голямата ни торта, предоставена от „Пикадили“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град