зоокът

Начало | зоокът | Какво сънуват кучетата?

Какво сънуват кучетата?

Аз детето | 2016-10-26

Какво сънуват кучетата?

Всеки който има куче, знае колко е забавна гледката, когато домашният любимец трескаво размята лапи докато спи, сякаш преследва въображаема котка. Но какво всъщност сънуват кучетата? Вкусна храна, любимите играчки? Учени от Харвард наскоро откриха отговора на този важен въпрос и той няма как да не ви трогне.

Според последните проучвания, кучетата сънуват хората, към които са най-привързани. С други думи, техните собственици.

„Хората сънуват това, което ги е разтревожило най-много през деня, но в неясен и нелогичен формат. Няма причина да вярваме, че животните са различни. – казва д-р Деирдри Барет. Като имаме предвид, че кучетата могат изключително много да се привържат към хората, тогава най-вероятно кучето сънува вашето лице, миризма и колко щастливи ви прави. От друга страна, кучето може да сънува, че прави нещо, което ви ядосва.“

Както можете да очаквате, повечето хора не остават безразлични, като чуват подобна новина и започват да качват снимки в интернет със спящите си кучета заедно с емоционални коментари. Много хора до такава степен се трогват от мисълта, че кучето им ги сънува, че не могат да сдържат сълзите си. И ние ги разбираме.

Вижте още:
Как да бъдеш куче – забавни и верни правила
Могат ли кучетата да се усмихват?
Приятелството между куче и коте пламнало от пръв поглед



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град