Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Изживейте приключение в Африка с новия филм Диво сафари 3D

Изживейте приключение в Африка с новия филм Диво сафари 3D

Аз детето | 2009-09-05

Изживейте приключение в Африка с новия филм Диво сафари 3D

Приключение в търсене на най-опасните и зрелищни животни на Южна Африка.

Прегазвайки границите на огромния IMAX екран, се озоваваме на пътническото място в джипа, потеглил на вълнуващо сафари в Южна Африка. Младата рейнджърка и зооложка Лийзъл Айхенбъргър повежда свръхреалистичното приключение в търсене на “Голямата петорка” – най-опасните и зрелищни животни на черния континент.

От открития й джип ще успеем да се доближим до слоновете, бизоните от нос Добра надежда, носорозите, леопардите и лъвовете в природните резервати на Адо Шамвари, Хлухлуве-Умфолози, Мадикве, Калагади и националния парк Крюгер. Ще се любуваме на красотата и грацията на видове, спасени съвсем скоро от границата на изчезване. От тучните пасища на Адо до саваните на Калахари ще изминем над три хиляди мили, за да опознаем дивите животни на Южна Африка и екзотичните места, които обитават.

Диво сафари 3D е забележителен филм за опазване на дивите животни и е първата документална продукция за дивата природа, заснета в три измерения. В допълнение към изумително реалистичните триизмерни ефекти, създателите използват и високотехнологични сателитни образи, за да ни смаят с гледките от птичи поглед.

Сафари в Африка
Как се лекува лъвски страх
Планинска горила



Коментари
1 коментар

Габриела Балова, 9 г.,

Публикувано на 31.10.2009

много интересно филмче

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град