конкурси

Начало | конкурси | Играйте и спечелете уникална книга от поредицата „Детски шедьоври от велики писатели“

Играйте и спечелете уникална книга от поредицата „Детски шедьоври от велики писатели“

Аз детето | 2017-11-27

Играйте и спечелете уникална книга от поредицата „Детски шедьоври от велики писатели“

Щом навън сняг завали и студен вятър задуха, най-добре е да си останеш тука! У дома, спокойно изтегнал се на дивана с чаша ароматно какао, сладък топъл шоколад или пък любим вид чай. Колко хубаво, седиш си, гледаш как навън снежинките падат и се надяваш скоро да натрупа сняг и да стане малко по-подходящо за излизане навън за снежни човеци и весело пързаляне с шейни. Знаете обаче, че докато чакате можете да прекарате времето още по-приятно. Можете да изживеете хиляди нечувани, невиждани и невероятни приключения на които може да ви отведе едно-единствено нещо и то не е НЛО. Повечето от вас със сигурност вече се досещат, че говорим за книгите. Книгите са подходящото занимание и хоби за всеки сезон. Те ни учат, докато се забавляваме, а няма по-хубаво от това.

Така че ако искате и вие да прекарате весело студените зимни дни – четете! За да ви покажем колко е хубаво това занимание дори сме ви приготвили една страхотна игра. Чели ли сте някога нещо от Мери Шели или Вирджиния Улф? По-запалените по книгите от вас вече сигурно си мислят, че няма как, защото те не пишат за деца. Да, ама не е точно така. Те имат страхотни и интересни детски книжки, които просто не са толкова познати и не са били преведени на български... досега. Благодарение на издателство „Лист“ вече и вие ще можете да си спечелите една от тези книжки, които не само имат интересни истории, но и невероятни илюстрации.

Заедно с издателството сме ви подготвили една игра в която можете да спечелите интересна книга от поредицата „Детски шедьоври от велики писатели“. Поредицата съдържа известни приказки за деца, писани от големите автори на 19-и и 20-и век – Джеймс Джойс, Вирджиния Улф, Мери Шели, Анатол Франс и други. Зад илюстрациите на всяка книга са застанали различни български художници и дизайнери. Единственото, което трябва да направите е да ни отговорите на един лесен въпрос. При това този въпрос няма верен и грешен отговор. Просто ни е интересно да разберем. Ще го намерите във формата по-долу, в която внимателно попълнете всичките си данни, а след това помолете да ви стискат палци за късмет. Играта ще е активна до 17-ти декември, така че побързайте и участвайте.Коментари
5 коментара

Виктория Кьосева , 13 г.,

Публикувано на 27.11.2017

Получихте ли моят отговор?

От редакцията: Получихме го и с удоволствие го прочетохме.

Мая Йосифова, 11 г.,

Публикувано на 28.11.2017

Как ще бъде избран победителят?

От редакцията: Ще прочетем всички отговори и ще изберем тези, които отговарят на условията, но след това ще има и жребий, защото няма как да определим коя книга е по-любима. Всеки си има мнение.

Калин Георгиев Георгиев, 8 г.,

Публикувано на 29.11.2017

Какъв е въпроса и къде да го прочета!

От редакцията: Най-отдолу след текста имаме форма за попълване. Ако не я виждаш, молим кажи ни.

petya doneva, 11 г.,

Публикувано на 29.11.2017

здравейте получихте ли отговорът ми?

От редакцията: Здравей, да получихме го.

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 03.12.2017

Здравейте,наближава Коледа и всички с нетърпение я очакваме. Моята идея е да направите Коледен конкурс,в който да напишем стихотворение или разказ за този празник,какво бихме искали за Коледа и др. Ще се радвам,ако ви хареса!☺Чао!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град