Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Игралният филм „Красавицата и Звяра“ идва с гласовете на Орлин Павлов и Веси Бонева в дублираната си версия

Игралният филм „Красавицата и Звяра“ идва с гласовете на Орлин Павлов и Веси Бонева в дублираната си версия

Аз детето | 2017-02-24

Игралният филм „Красавицата и Звяра“ идва с гласовете на Орлин Павлов и Веси Бонева в дублираната си версия

Този март вечната приказка на Дисни „Красавицата и Звяра“ оживява в игрална версия на голям екран. В България зрителите от няколко поколения ще имат възможност да преживеят вълшебната история за омагьосан принц и неговите придворни, превърнати в домашни предмети, и безстрашното момиче от съседното село, което е напът да развали проклятието. Зрелищният свят на „Красавицата и Звяра“ идва в кината в дублиран и субтитриран вариант на 17 март.

На двама от главните герои в дублираната версия на филма своите гласове дават популярните български поп изпълнители – очарователната Веси Бонева и певецът с най-заразяващата усмивка Орлин Павлов. Младата певица със завидна биография Веси Бонева озвучава главната героиня Бел. Момичето от малко френско селце, което мечтае за приключения по безкрайния свят, ще говори и пее на български език с гласа на един от ветераните в озвучаването на принцеси на Дисни. Веси не за първи път се превъплъщава в главен герой в приключенията на студиото. Бонева озвучаваше и Анна от „Замръзналото кралство“. Освен че дава гласа си на героини, певицата е известна с редица музикални успехи, въпреки крехката си възраст. Тя има зад гърба си три музикални албума, които се отличават с уникалната си смесица от денс и поп. Веси е носител на редица международни награди, сред които статуетки на MAD TV Гърция и БГ Радио. Излизала е на сцени, на които са пели световни изпълнители като Prince, Sade и David Guetta. Песента ѝ Touch влиза директно на шесто място в World Chart Express на MTV.

Едно от най-чаровните лица на българската музика – Орлин Павлов – дава гласа си на арогантния и хитър Гастон, чиято единствена цел в живота е да се ожени за Бел. След като покори музикалната сцена, малкия и големия екран, Орлин застава зад микрофона за пореден път, за да озвучи анимация. Първата си роля Орлин озвучава още през 1999 г. и се превръща в предпочитан глас в жанра на анимационните филми. Той дублира множество касови анимации, като част от тях са „Мики Маус и приятели“, „Снежанка“, „Спящата красавица“, „Мулан“, „Малката русалка“, „Цар лъв 2“, „Книга за джунглата 2“, „Пепеляшка“, всички филми „Шрек“, „Коралайн“, „Принцесата и жабокът“, „Бамби“, „Аладин“, „101 далматинци“. Последната главна роля за Орлин в озвучаването е на кучето Макс във филма „Сами вкъщи“. Сега той се изправя пред предизвикателството да даде гласа си на самовлюбения бивш войник Гастон.

Останалите роли във филма се озвучават от Михаил Сървански (Звяра), Николай Петров (Когсуърт), Константин Икономов (Лафу), Сава Пиперов (Морис), Добрина Икономова (Мадам Гардероб), Момчил Степанов (Люмиер), Живка Донева и Еделина Кънева (Г-жа Потс), Константин Сливнишки (Чип)

„Красавицата и Звяра“ идва в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 17 март.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град