За родители

Начало | За родители | Идеи за коледни подаръци, които ще се харесат на всяко дете

Идеи за коледни подаръци, които ще се харесат на всяко дете

Мирела Любенова | 2017-12-11

Идеи за коледни подаръци, които ще се харесат на всяко дете

С наближаването на един от най-хубавите зимни празници подготовката започва да става все по-трескава, както при децата, така и при възрастните. Между украсата, елхата, покупките за празничната трапеза и коледните фирмени партита обаче всеки родител има и една наистина много важна работа. Да помогне на Дядо Коледа да остави мечтания от най-малкия член на семейството подарък. Това си е основна част от хубавия празник! И ако повечето деца си поръчват лаптопи и Iphone – все неща понякога непосилни за родителите, можете да го зарадвате с друг интересен подарък от който детето няма да се разочарова и най-важното няма да остави след няколко часа. Със сигурност във всеки дом има купища играчки, които просто си седят и са доставили радост за не повече от два-три часа. Ако се питате какво да подарите на детето си и се чудите, кое е това нещо, което ще му бъде интересно и няма да се налага да го прибирате в кашон твърде бързо, ето няколко идеи за непреходни подаръци, които са винаги актуални.

Лего

Всеки познава тази марка играчки и каквото и да си говорим тя владее детското въображение от толкова много години и няма намерение да спира! Независимо дали става въпрос за обикновените шарени блокчета или специалните тематични комплекти от любими филми, герои и дори компютърни игри – няма дете по света, което да не се зарадва на един хубав комплект Лего. Той определено ще задържи вниманието му за повече от няколко часа поради простата причина, че с него всяко хлапе може да прави каквото пожелае. Може да строи неща стъпка по стъпка от точни инструкции или пък да създава свои модели. Това със сигурност е идеалният подарък!

Плюшени играчки

Каквото и да си мислите, не можете да не признаете, че няма дете по света, което да не се зарадва на една хубава, голяма плюшена играчка. Да не говорим, че много от нас все още пазят любимите си плюшковци от детството. И ако това не е доказателство колко ценни са тези играчки за децата, не знаем кое е. Една хубава плюшена играчка става за толкова много неща: от престорена ролева игра, чийто правила се диктуват само от въображението до пазител на страх от тъмното или просто ей така да си я погушкаш. Всеки мъник обича плюшените играчки и със сигурност би се зарадвал на огромно плюшено мече или пък на Мики Маус, който разказва приказки.

Настолни игри

Те няма как да омръзнат, защото макар и с едни и същи правила играта всеки път е различна – било то заради участниците в нея или заради късмета от зарчетата или изобщо заради късмета. Освен това ако търсите топли семейни вечери, то настолните игри са идеални за целта. Те забавляват всички – от най-големия до най-малкия в семейството. Да не говорим колко разнообразни са. Подходяща настолна игра има за всеки вкус и възраст. Можете да избирате от класически и лесни като „Не се сърди човече“ до такива, които те вкарват в света на въображението и те държат дълго там като „Dungeons & Dragons“. Настолните игри никога не остаряват и са подарък с който ще се забавлявате отново и отново!

Книги

Те никога не излизат от мода и могат да зарадват всеки ако са подбрани правилно. Силата на книгите обединява всички прекрасни неща, които можете да подарите на детето си – мечти, въображение, смелост, чувствителност. Книгите сега са толкова много, толкова красиви, винаги на една ръка разстояние.

Можете да почерпите идеи и от:
Топ седем на най-добрите играчки за всички времена



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град