Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Хотел „Трансилвания“ 3“ ще отвори врати през 2018!

„Хотел „Трансилвания“ 3“ ще отвори врати през 2018!

Аз детето | 2017-02-20

„Хотел „Трансилвания“ 3“ ще отвори врати през 2018!

Кой е казал, че чудовищата трябва задължително да плашат. В „Хотел Трансилвания“ Дракула събира Франкенщайн, съпругата му Юнис, Невидимия човек и Мумията да си живеят задружно необезпокоявани от никого. Компания им правят няколко върколаци. Всичко е по план, до момента, в който потомък на друг известен герой не се влюбва в дъщерята на Дракула и така си проси да се превърне в негов заклет враг. Въпреки тъмните краски, настроението в убежището на петзвездния комплекс, е завидно весело. На персонажите, макар и с мътно престижна биография, не са им чужди никакви човещинки и невинни престъпления. Веселото настроение сред иначе приетите за мрачни чудовища, започва да властва все повече, когато в хотела се появява и човек, който се оказва влюбен в дъщерята на Дракула, а най-„лошото“ е, че тя в него... Следват редица от комични опити двамата да прикрият човешката му същност, които всички помним от първата част на филма, която несъмнено се хареса и на малки, и на по-големи.

Накрая страховитият граф Дракула, стана просто дядо Драк за едно малко рижаво момченце, което дядо Драк се опита да накара да покаже вампирското в себе си, което пък от своя страна доведе до още повече веселие за всички нас. Кой може да забрави онази рижава косица, която все стърчеше и имаше свое мнение по много въпроси или полета на малкия, който се оказа хич не толкова успешен.

Всички се надявахме хитовият филм „Хотел „Трансилвания“ да има и трета част и ето, че това ще е реалност. Вярно, ще трябва да чакаме чак до 22-ри септември 2018, но пък забавленията ще са още по-гигантски. Представяте ли си какво би било ако група чудовища отидат на почивка. Е, ако имате търпение и дочакате есента на 2018 ще разберете не само това, но и много повече.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град