новини детски

Начало | новини детски | „Хари Потър и прокълнатото дете“ ще събудят магията в центъра на София

„Хари Потър и прокълнатото дете“ ще събудят магията в центъра на София

Аз детето | 2016-10-12

„Хари Потър и прокълнатото дете“ ще събудят магията в центъра на София

Излизането на нова книга за приключенията на вече не толкова малкия магьосник винаги е било истински празник за най-върлите му фенове. Много от тях, като нас, сигурно още не могат да забравят усещането за това как седиш в книжарницата обкръжен само от хора, които разбират манията ти и с трепет очакваш новата книга, дори и да е полунощ. Тази магия, това прекрасно усещане е напът да се завърне!

„Хари Потър и прокълнатото дете“ излиза преведено на български език на 13 октомври, а малко преди това, на 12-ти октомври, центърът на София ще бъде омагьосан с вълшебен флашмоб. В 18:15 часа пред Книжен център „Гринуич“ феновете на момчето-магьосник ще могат да отпразнуват дебюта на 8-ата книга от популярната поредица, чието действие се развива точно след края на „Хари Потър и реликвите на смъртните“. От издателство „Егмонт“ са приготвили магически изненади и награди, а онези, които искат да бъдат сред първите, които ще се сдобият с българското издание на книгата „Хари Потър и прокълнатото дете“, ще могат да го направят точно в полунощ в книжен център „Гринуич“.

От издателството призовават почитателите на книгите на Дж. К. Роулинг да застанат облечени като любим герой от поредицата на централно място на бул. „Витоша“ в 18 ч. преди официалното събитие и да прочетат любим свой откъс от поредицата за Хари Потър пред очите на нищо неподозиращите минувачи под мотото „Сподели магията“.



Коментари
1 коментар

Хармаяни , ,

Публикувано на 18.01.2024

До редакцията:на кой дом от Хогуортс с какви цветове и животни?

От редакцията: Това събитие, както пише, е било през 2016 година.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град