Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Гру и миньоните се завръщат с нови шеметни приключения

Гру и миньоните се завръщат с нови шеметни приключения

Аз детето | 2016-12-28

Гру и миньоните се завръщат с нови шеметни приключения

Четири години – толкова трябваше да чакат малки и големи фенове на малките жълти пакостници и техния „лош“ предводител, за да разберат какви ще са новите им приключения. Но ето че напрегнатото очакване свърши и вече е ясно, че ще имаме „Аз, проклетникът“ част три. Преди броени дни Illumination Entertainment показа първия официален трейлър на анимацията „Аз, проклетникът 3“. Филмът, разбира се, е продължение на „Аз, проклетникът 2“ от 2013 година.

Честно да си признаем вече сме забравили сюжета и историите на първите два филма, но пък затова много добре си спомняме главните герои, които и този път ще се заплетат в някое забавно и напрегнато приключение. На първо място разбира се кой може да забрави „проклетникът“ Гру, който вече е добър, защото е съпруг на тайната агентка Луси. Трите момичета на Гру, които очакваме също да се появяват във филма в един или друг момент и да ни позабавляват добре, както направиха и в предишните две части. В третата част Стив Карел отново озвучава остроносия дългуч, компания му прави Луси с гласа на Кристен Уиг, а насреща му дъвче дъвка и подрежда рубик-бомбички не кой да е, а страховитият (най-вече с вкуса си към дрехите!) Балтазар Брат. Той определено ще бъде доста интересен и невиждан досега злодей, не само заради нелепия си розов костюм от гума, но и заради странната си саморазширяваща се дъвка, която кара корабите да летят, както и умението му да ходи по вода със ски.

Гру пък си е Гру. Макар да е от добрите, виждаме някои негови стари привички, които няма да ни омръзнат и винаги ще ни забавляват. Той става още по-забавен в компанията на новата си любима и съпруга Луси. Можем да ги наричаме и „груси“ макар че на Гру това му харесва, ама не много... абе не му харесва. Със сигурност не му харесва и висенето от кораб по бански костюм от розова дъвка, от който се виждат някои негови задни части и то докато минава пред прозореца на хора. Все пак за негово успокоение взе онзи огромен розов диамант, който очевидно е ценен, а пък нас ни спука от смях. Чудим се какво става и с малките жълти миньони, които очевидно от трейлъра вече са диджей и правят огромни плажни партита. Да не би те да имат нещо общо с диаманта? Дали това е всичко в което са забъркани този път, съмняваме се! Все пак, за да научим повече ще трябва да изчакаме до 30-ти юни 2017.

През това време нека изгледаме и трейлъра. Лично ние ще го направим вече за пети път, ама няма да спре да ни е смешно. Гру и миньоните са най-любимите ни анимационни герои за последните няколко години.



Коментари
1 коментар

Стеляна Гачева, 12 г.,

Публикувано на 25.01.2017

Супер!!! Аз съм голям фен на "Аз Проклетникът" и чаках с нетърпение 3 част, а тя ще е по кината на моя рожден ден!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град