покани

Начало | покани | Гледайте „Лакомата мецана“, „Принцесата и свинарят“ и „Зайко Многознайко“ във Варна

Гледайте „Лакомата мецана“, „Принцесата и свинарят“ и „Зайко Многознайко“ във Варна

Аз детето | 2010-10-04

Гледайте „Лакомата мецана“, „Принцесата и свинарят“ и „Зайко Многознайко“ във Варна

"Лакомата мецана":
Невероятният разказвач Ран Босилек ни пренася в света на животните и техните взаимоотношения, от които децата разбират, че когато човек мисли само за себе си и пренебрегва приятелството, му се случват твърде неприятни неща.

С много любов, майсторство и талант актьорите от ДКТ – Варна, разказват веселата история на "Лакомата мецана" чрез музика, смях и настроение. И, разбира се, с чудесните кукли, изработени от майсторите в ателието на Кукления театър.
Гледайте "Лакомата мецана" на 5 октомври (вторник) от 10:30 ч. в Държавен куклен театър Варна.

"Принцесата и свинарят":
Малката принцеса Хенриета е красива, но капризна. Тя отказва да приеме славея и розата, които принц Хенри й поднася заедно с ръката и сърцето си, защото предпочита неодушевените играчки на кралския свинар.

Но това не е всичко — принцеса Хенриета неочаквано се влюбва. И в кого мислите? В свинаря! Той е толкова красив… Как ще завърши любовната история между принцеса Хенриета и принц Хенри, който е преоблечен като свинар? Дали ще завърши щастливо? Гледайте спектакъла "Принцесата и свинарят" на 9 октомври (събота) от 11 ч., който разказва за неочакваните обрати на любовта...

"Зайко Многознайко":
Жизнерадостен и наситен с музика и песни образователен спектакъл, който кани малките зрители на гости в горското училище. Там те ще се запознаят с нашите нещастни герои Охльо Бохльо, Калинка Малинка и Гарванчето, чиито проблеми се дължат на тяхното незнание. С помощта на Знайко Многознайко, Охльо Бохльо научава буквите и намира своята къщичка, Калинка Малинка се научава да брои, а Гарванчето – да пее по ноти. Всички са щастливи и споделят с децата радостта да ходиш на училище.
Гледайте "Зайко Многознайко" на 10 октомври (неделя) от 11 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град