новини детски

Начало | новини детски | Елате на незабравимо приключение със слънчоглед-трамплин и още куп изненади от Маша и Мечока

Елате на незабравимо приключение със слънчоглед-трамплин и още куп изненади от Маша и Мечока

Аз детето | 2018-05-30

Елате на незабравимо приключение със слънчоглед-трамплин и още куп изненади от Маша и Мечока

Тя е мило момиченце с весел нрав, което никога не остава на едно място. Той пък е бивш цирков артист, както и най-добър приятел на малкото момиченце. Той живее в уютна къщичка в гората, риболовът и отглеждането на пчели са любимите му занимания. Освен това може и да жонглира, да кара колело, че дори и кънки и ролери. Няма как вече да не сте се досетили, че говорим за обичаните от всички деца по света Маша и Мечока.

Убедени сме, че и вие заедно с мама и татко сте изгледали всички епизоди с любимите герои и сте се смели от сърце на лудориите им. По всяка вероятност повече от веднъж или два пъти! Всички ги обичат! Затова няма как да не се зарадвате, когато разберете каква изненада са ви подготвили любимите герои... Ще можете да ги видите на живо – представяте ли си колко хубаво ще е това. Маша и Мечока ще ви очакват от 1 до 21 юни в Сердика Център в София за едно невероятно приключение.

От 14 до 20 часа през делниците и от 12 до 20 часа през уикендите не просто ще можете да срещнете двамата любими герои! Те са ви подготвили истинско приключение с купища интересни и образователни забавления. Всеки може да дойде, но Маша и Мечока смятат, че най-забавно ще бъде за децата на възраст между 4 и 9 години. Не се съмняваме, че за вас ще бъде изключително интересно да отидете на гости в къщата на Мечока. След това да посетите любимата му градина и да научите повече за плодовете, при това удобно настанени под Плодовото дръвче! Това разбира се изобщо не е всичко! Пригответе се и за щуро скачане и веселба в специалния слънчоглед-трамплин. Вълкът също ще бъде там и ви е приготвил нещо наистина интересно. Той идва в Сердика Център с неговата линейка и ще ви разкаже повече за това как можете да помогнете ако приятелчето ви е болно. Доста полезна и интересна информация!

Така че не чакайте, а помолете родителите си да ви запишат за приключението! Записването е предварително на място на Регистратура, ниво -1 (Голямата Ротонда), непосредствено преди всеки тур. Пълната обиколка на всичко е с времетраене около 50 минути. Молим родителите да имат предвид, че от съображения за сигурност не бива да оставят децата си без надзор! И нали запомнихте? Маша и Мечока ви очакват от 1- до 21 юни в Сердика Център! Повече информация можете да намерите във Фейсбук страницата на събитието.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град