любими герои

Начало | любими герои | Едно на миньон: жълтите пакостници превземат сцената

Едно на миньон: жълтите пакостници превземат сцената

Мирела Любенова | 2017-05-16

Едно на миньон: жълтите пакостници превземат сцената

Миньоните се завърнаха и отново превзеха света, при това само с един едноминутен клип! Те показват своя... може би... талант на сцената на предаване за търсене на таланти, като изпяват една зашеметяващо смешна и тотално неразбираема песен. Това е и най-новият и удължен клип за предстоящата премиера на новия филм „Аз, проклетникът 3“. Откакто жълтите пакостници превзеха света през 2010 в първата част на филма тяхната популярност не спира да расте, даже се увеличава. Героите се завърнаха шеметно във филма „Аз, проклетникът 2“, а през 2013 година заслужиха и своя лична история и се появиха на големия екран в свой собствен филм. Сега отново са тук! Макар че историята на „Аз, проклетникът 3“ ще ни разкаже повече за Гру и неговия невиждан досега брат близнак, това не пречи на миньоните отново да превземат сцената и то буквално. С дебюта на новия филм само след 6 седмици и половина Universal Pictures и Illumination Entertainment започват отново да възбуждат интереса ни с нови малки клипчета.

Макар че от новото видео не се разбира нищо за историята на филма, то не спира да се публикува и гледа от хиляди хора по света откакто е пуснато вчера. Признаваме си, че ние също се превивахме от смях и сме убедени, че клипът идеално ще се впише в контекста на филма, просто трябва да го гледаме, когато излезе на големия екран в края на юни. В първия трейлър видяхме как Гру е преметнат и унижен от един смахнат бандит – Балтазар Брат. И това сякаш е краят на кариерата и славата му. Но по неведоми пътища Гру разбира, че има брат близнак, за когото никой не подозира. Дру е пълно копие на брат си... но с коса и по-богат. Освен това той е изключително неопитен във вършенето на зли деяния. Двамата братя са принудени да се съюзят за една последна кражба, а Гру ще трябва да си припомни как се правят злини и да направи всичко възможно брат му да не пострада в мисията.

Как ще завърши всичко? Ще се справи ли Дру със задачата, въпреки липсата на опит? Ще успее ли да отмъсти Гру на Балтазар Брат за унижението? И най-важното – ще си върне ли уважението на своята армия миньони и защо пеят? Отговорите на всички въпроси предстоят в „Аз, проклетникът 3“ – в кината на 2D и 3D от 30 юни 2017.



Коментари
1 коментар

Александра Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 20.05.2017

хубава информация

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град