Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Едно дългоочаквано завръщане на пистата: Маккуин Светкавицата отново е тук в „Колите 3“

Едно дългоочаквано завръщане на пистата: Маккуин Светкавицата отново е тук в „Колите 3“

Аз детето | 2017-01-11

Едно дългоочаквано завръщане на пистата: Маккуин Светкавицата отново е тук в „Колите 3“

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. Този юни той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали супер звезда в „Колите 3“.

За да се върне в надпреварата и отново да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да станат отново шампиони. Маккуин разчита и на вдъхновението, което е получил в зората на спортната си кариера от Док Хъдсън (невероятния Хъдсън Хорнет), и на няколко неочаквани обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание на най-голямата писта на света за купата Пистън.

Първите две части – „Колите“ и „Колите 2“ са донесли на своите създатели общ боксофис от над 1 милиард долара, като в България все още държи челно място в сърцата на малки и големи, радвайки се на огромна популярност. Първата част спечели „Златен глобус“ за най-добър анимационен филм, както и две награди „Ани“ за най-добра анимация и най-добър саундтрак на анимация. Композиторът Ранди Нюман спечели „Грами“ за най-добра песен в анимационен филм, телевизия или друга медия (Our Town).

Колите получава и номинация за „Оскар“ за най-добър анимационен филм, както и за оригинална песен към анимация. „Колите 2“ има номинация за Златен глобус за най-добра анимация. Режисьор на Колите 3 е Браян Фий, а продуцент – Кевин Рехер.

„Колите 3“ идва в кината на 2D и 3D на 16 юни 2017 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град