фокуси

Начало | фокуси | Дрехата ви ще стане вълшебна с този несвършващ конец

Дрехата ви ще стане вълшебна с този несвършващ конец

Аз детето | 2018-06-18

Дрехата ви ще стане вълшебна с този несвършващ конец

Имаме съмнения, че това сме ви го казвали и друг път, но ще го повторим пак, защото е много важно за запомняне: простите и обикновени фокуси често са по-впечатляващи. Повярвайте, не е нужно да можете да накарате Статуята на свободата да изчезне, да ходите по вода или да сте под вода, за да направите впечатляващ фокус. Понякога, за да впечатлите семейството и приятелите си ви е нужен просто един конец и един малък молив. Ако не ни вярвате – лесно ще разберете, като просто опитате. При това фокусът може да постигне още по-страхотен ефект, ако не казвате, че е фокус. Ето сега ще ви кажем и точно как.

Няма как да не знаете колко досадни могат да са стърчащите конци от дрехи, те често развалят целия ви външен вид или пък просто ви дразнят ужасно. И когато наблизо нямате с какво да го отрежете просто навивате конеца на пръста си и го скъсвате, нали? Точно така ще стане и сега. Само дето ще помолите приятел да го откъсне, а той няма да знае, че ще му направите страшен фокус.

Преди това обаче ще ви трябва и съвсем мъничко подготовка. Ще ви трябват дълъг конец същия цвят, като дрехата, която ще носите и късо моливче. Съветваме ви дрехата ви да има дълбок джоб, за да може фокусът да се получи по-добре без да се притеснявате, че ще бъдете разкрити. Тайната всъщност е много проста. Навийте достатъчно много конец върху късия молив. След това го пъхнете в джоба на дрехата си, като оставите съвсем малко да стърчи отвън. Разбира се, най-добре ще е да го нагласите така, все едно излиза от края на джоба. Просто ще е странно конец от дреха да стърчи от средата във въздуха, сещате се!

След това сте готови! Както се разхождате с приятел навън или пък сте вкъщи със семейството помолете някого да скъса конеца от дрехата ви. Той ще започне да си го навива на пръста и да дърпа и още, и още, и още и... Този конец няма да свършва... След като стане достатъчно дълго и човека започне да се чуди какво става можете спокойно да му кажете, че току-що е участвал в един от вашите фокуси.

Това определено ще направи разходката или висенето вкъщи още по-забавно!



Коментари
1 коментар

Ники , ,

Публикувано на 27.04.2021

И този фокус се повтаря!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град