новини детски

Начало | новини детски | Дръндьото се завръща и приканва за „Следващия, моля!“

Дръндьото се завръща и приканва за „Следващия, моля!“

Аз детето | 2020-12-18

Дръндьото се завръща и приканва за „Следващия, моля!“

Ако някога, дори веднъж, сте прочели „Дневникът на един дръндьо“, то тогава, може би, друг път сте надникнали в „Кинодневникът на един дръндьо“, а сега е ред на… „СЛЕДВАЩИЯТ, МОЛЯ!“

Там, където свършва приключението в „Дневникът на един дръндьо №9: ИСКАМ ВКЪЩИ!“, започва началото по списването на сценария за СЛЕДВАЩИЯ филм.

Каним ви на едно вълнуващо пътешествие зад кулисите на четвъртия филм, в което ще узнаете не само тънкостите, а и тайните на киноизкуството! Ще откриете любопитни факти, като започнем от това как са подбрани главните герои, и стигнем до заснемането на някои от най-емблематичните сцени. Дали създаването на един филм в действителност е толкова трудно и магично, колкото изглежда, или всичко е въпрос на малко късмет и високотехнологично оборудване?

„Кинодневникът на един дръндьо: СЛЕДВАЩИЯТ, МОЛЯ!“ е задължително четиво за всеки, който жадува да се потопи в света на киното или просто иска да получи логично обяснение за привидно невъзможни сцени.

Джеф Кини е американски писател и карикатурист, придобил световна слава със своята поредица „Дневникът на един дръндьо“. Романите му са преведени на повече от 64 езика и са издадени в над 200 милиона екземпляра по света. Джеф Кини е носител на множество награди, но най-голямото признание е именно Изборът на децата, което печели няколко пъти. Дълго време оглавява класациите на „Ню Йорк Таймс“, „Ю Ес Ей Тъдей“ и „Уолстрийт Джърнъл“ за най-продаван автор. Освен това е създател на популярния сред хлапетата сайт Poptropica.com.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град