Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Дойде време за кулминацията на една от най-обичаните анимации „Как да си дресираш дракон“

Дойде време за кулминацията на една от най-обичаните анимации „Как да си дресираш дракон“

Аз детето | 2018-06-13

Дойде време за кулминацията на една от най-обичаните анимации „Как да си дресираш дракон“

DreamWorks Animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“, която в началото на 2019 година ще зарадва публиката с впечатляваща развръзка. Първият трейлър на това киноприключение поднася на зрителите един изключителен емоционален заряд, показвайки ярка комбинация от драматични моменти, забавни разговори, саможертвени подвизи и една специална обща енергия, която просто заразява.

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. В този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая откриват призванията си: Хълцук като вожд на селото и владетел на Бърк заедно с Астрид, а Беззъб –да поведе своя вид. Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали досега. Тя, както и появата на прекрасния женски дракон Светъл бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

Режисьорът Дийн Деблоа се завръща и за тази част от поредицата, а именно – „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“. Филмът е продуциран от Брад Луис (Рататуи, Мравката Z), както и от продуцента на филмите от поредицата Как да си дресираш дракон Бони Арнолд (Играта на играчките, Тарзан).

„Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ ще завладее кината от 1 февруари 2019 година на 2D и 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град