новини детски

Начало | новини детски | Дора Изследователката пак е тук!

Дора Изследователката пак е тук!

Аз детето | 2017-03-18

Дора Изследователката пак е тук!

Две страхотни нови книжки от хитовата поредица за Дора Изследователката чакат своите невръстни читатели!

„Търси и намери“ (24 стр., цена: 5,90 лв.) е подходяща за любознателни малчугани, които обичат приключенията и нямат търпение да опознаят света! На свой ред Дора Изследователката много обича природата и тази великолепно илюстрирана книжка го доказва. Тръгни с Дора и Ботичко на невероятно забавен лов за съкровища, за да намериш с тях повече от 80 скрити предмета... и имената им на английски!

„Търси и намери с Дора“ (24 стр., цена: 5,90 лв.) е предназначена за палавите малки всезнайковци, които искат да се забавляват от сърце! Тук ще се срещнете с всички добри приятели на малката изследователка и преди всичко с маймунката Ботичко! Заедно ще научите много нови думички на български и английски език и ще опознаете широкия свят. За фантастично красивите илюстрации споменахме ли?

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ надмина всички очаквания за популярността на Дора, сдоби се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света. Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град