новини детски

Начало | новини детски | Дора Изследователката кани всички на чаено парти в Страната на чудесата

Дора Изследователката кани всички на чаено парти в Страната на чудесата

Аз детето | 2014-09-24

Дора Изследователката кани всички на чаено парти в Страната на чудесата

На 29 септември Дора Изследователката се завръща с две разкошни книжки, побрали нови, още по-неустоими приключения!

Чаено парти в Страната на чудесата“ (32 стр., цена: 4,50 лв.) проследява срещата на Дора и Ботичко с герои от „Алиса в Страната на чудесата“! Докато Изследователката чете на глас, котенцата скачат във вълшебното огледало и подгонват един заек. Дора и Ботичко тръгват да ги търсят. Вижте как ще им помогне Лудия шапкар!

Също като Дора!“ (24 стр., цена: 4,50 лв.) е весела и изключително полезна книжка, подходяща за дечица на възраст от 3 до 6 години, които правят първи стъпки в четенето! В нея Дора води приятелите си на разходка, която завършва с най-щурото сладоледено парти!

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ взриви всички очаквания за популярността на Дора, сдоби се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света. Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

Пчеличката Мая отправи предизвикателство към Дора: кофа с ледена вода! Международната инициатива (Ice Bucket Challenge) има благотворителна мисия. Крайната цел е поне 1000 души да споделят картинката и да разпространят сред своите приятели призива на Асоциация на родители на деца с епилепсия (АРДЕ), която се е нагърбила със създаването на центъра. Дали дръзкото момиченце ще приеме хвърлената ръкавица – предстои да научим в близките дни!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град