Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Динозавър, човешко момче и един космически кораб обещават приключения с нов сериал

Динозавър, човешко момче и един космически кораб обещават приключения с нов сериал

Аз детето | 2018-07-04

Динозавър, човешко момче и един космически кораб обещават приключения с нов сериал

Зелена светлина за изцяло новия сериал „Elliott From Earth“. Създатели на поредицата са хората, които стоят зад глобалния хит „Невероятният свят на Гъмбол“, съобщават от любимия канал Cartoon Network.

„Elliott From Earth“ е във формат 20 епизода по 11 минути. Това е анимационен научнофантастичен сериал, който има за цел да внася уникално забавно и добросърдечно изживяване в ежедневието на децата, независимо на коя планета се намират. Елиът е човешко момче, което живее на космически кораб, пълен с извънземни от всички части на Вселената. Това е разказ за начина, по който откриваме мястото си в света, дори то да се окаже в Космоса. О, да, има и динозавър.

Началото на работата по продукцията е насрочено за септември 2018 г. Създателят на новия сериал е Гийом Касуто – бивш сценарист и ръководител на поредицата „Невероятният свят на Гъмбол“. Той ще бъде подкрепен от артистичния екип от сценаристи и редактори на Гъмбол, които са на линия да вдъхнат живот и на това шоу.

Гийом Касуто споделя: „Историята на Елиът съзрява в мен от доста време. И всичките различни роли, с които съм се занимавал в Гъмбол, ми предоставят уникален поглед над това как точно да бъде вдъхнат живот на подобен проект. Аз съм изключително развълнуван да имам възможността да представя Елиът на света и съм много горд, че имам този невероятен отбор, който да сподели изживяването с мен. Надявам се, че децата и любителите на анимацията из цялата Вселена ще заобичат Елиът толкова, колкото и ние го обичаме.“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град