покани

Начало | покани | Детско кулинарно шоу – пригответе вкусни, лесни и здравословни ястия

Детско кулинарно шоу – пригответе вкусни, лесни и здравословни ястия

Аз детето | 2013-04-26

Детско кулинарно шоу – пригответе вкусни, лесни и здравословни ястия

Обичате ли да приготвяте разни вкусни неща, заедно с мама, баба или приятелите си? А бихте ли искали да им покажете и вие някоя хитра рецепта, която освен вкусна е и интересна? Ако е така, то се включете в едно незабравимо кулинарно шоу, в което ще се научите как да приготвяте лесно и бързо вкусна и здравословна храна.

Шоуто ще се състои тази събота (27-ми април 2013 г.) от 15 ч. в Сити център София, ет. 2. Съвети и хитрини за вкусни ястия ще дава главният готвач Иванка Георгиева. Тя е специалист в готвенето с деца и ще ви покаже как да сътворите сами нещичко за хапване – бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Всички дошли на шоуто ще бъдат зарадвани с много вкуснотии и изненади, а за доброто настроение ще се погрижат гост-аниматори. Забавлението и приятните емоции са гарантирани.

Достъпът е безплатен, а ако искате да се включите в готварската магия е нужно само да се запишете за участие на интернет на адрес: ola-bg.com или в заведението „Ola Taste of Med“, което се намира в зоната за хранене на ниво 2 в CCS. Такса за участие не се заплаща. Шоуто е подходящо за деца от 4 до 11 години.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град