покани

Начало | покани | Детски мюзикъл с викторина и награди в Сатиричния театър

Детски мюзикъл с викторина и награди в Сатиричния театър

Аз детето | 2015-11-23

Детски мюзикъл с викторина и награди в Сатиричния театър

Сатиричният театър „Алеко Константинов“ кани малките си и големи приятели на празнични представления с викторина, награди и изненади! Това ще се случи само на 6-ти и 13-ти декември от 11:30 ч., когато на сцената ще се играе мюзикълът „Шумът на върбите“.

Как крайречните обитатели Плъхи, Кърти, Жабокът, Невестулките, Язовецът попадат в игрите на хората – как се доказва приятелство, дали си шофьор, като не умееш да караш кола, а само се увличаш по високата скорост, дали ще се намери нещо за хапване, за да бъде отворено с отварачката за консерви. Героите посрещат Коледа заедно и всичките им спорове се стопяват в красивата песничка:

„В зимния среднощен мрак
стенат ветровете снежни.
Скреж покри земята пак,
лед скова водите нежни...“

А след представлението малките зрители да очакват викторина с награди и вкусни изненади! Най-бързите и точно отговорили на забавните въпроси, ще получат красиви и увлекателни книжки: „Игри без играчки“ на издателство „Тривас“ ще ви припомни игрите на улицата, в парка, в училищния двор, под слънцето, без компютъра, а само с добротата и фантазията. Разказани от писателя Петър Чухов. Ще има и списание „Бърборино“ от издателство „Фют“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град