афиш

Начало | афиш | Деца стават птици в забавен ситуационен театър в Бургас

Деца стават птици в забавен ситуационен театър в Бургас

Аз детето | 2020-07-22

Деца стават птици в забавен ситуационен театър в Бургас

Бургаските деца могат да станат актьори, влизайки в ролята на саблеклюн, къдроглав пеликан, лятно бърне, лопатарка, фламинго, кучета и чакали, бракониер и доброволци. Под вещите напътствия на куклената актриса Неделина Роселинова и в рамките на час и половина малките участници ще се подготвят и представят импровизации по пиесата написана от Александър Маринов – Санчо, специално за Атанасовско езеро.

Това ще се случи на 23 юли (четвъртък) от 18.30 часа в пространството „Симбиотично“ по пътя за Солниците. „Няма нужда от специална подготовка на малките артисти, но ако решите да се присъедините ще станете участници в нетрадиционен спектакъл на открито, поставян само веднъж преди няколко години от колегите от БДЗП чрез децата от ДЮН и Талантино. Ще вземем всички мерки за дезинфекция, дистанция и дисциплина“, споделят организаторите от Българска фондация Биоразнообразие.

Костюмите и декорите за пиесата „Да опазим Бургаските езера“, които ще използват децата са изработени от Борислава Симова и Мара Ибришимова.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град