новини детски

Начало | новини детски | Деца ще украсяват уникална двуметрова елха в София

Деца ще украсяват уникална двуметрова елха в София

Аз детето | 2014-12-06

Деца ще украсяват уникална двуметрова елха в София

Уникална двуметрова 3D елха ще бъде украсена с ръчно изрисувани играчки в София Ринг Мол на 7 декември. Коледните украшения ще бъдат изработени на специален уъркшоп, организиран от търговския център за всички деца, които посетят мола в неделя.

Събитието ще се състои от 10:00 до 15:00 часа, като ателието ще бъде разположено на детската сцена, която се намира на етаж 1 пред магазина на FIORINA. В уъркшопа ще могат да се включат всички желаещи деца, независимо от възрастта си. Екип от художници ще им помага да разгърнат въображението си и да изрисуват играчка за елхата, дори и никога преди да не са се занимавали с изобразително изкуство. Предварително записване не е необходимо.

Украсяването на елхата с ръчно изрисувани играчки е само една от изненадите и атракциите, които София Ринг Мол подготвя за своите малки и големи посетители през месец декември. Търговският център ще зарадва всички тях и с празничен концерти на звездите от Х фактор; изпълнения на детски вокални групи; уъркшопи за изработване на играчки за елха, картички, глинени съдове; куклен театър; както и благотворителен Коледен базар.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град