любими герои

Начало | любими герои | Десет от най-готините родители в света – втора част

Десет от най-готините родители в света – втора част

Аз детето | 2014-02-11

Десет от най-готините родители в света – втора част

Продължаваме с нашата класация на най-готините родители. Днес ще ви представим останалите пет места. Както може би си спомняте в първата ни част имаше и две бавачки, този път в ТОП 5 има само родители, които са от готини по-готини.
 

Една майка на име Бет Кембъл заема почетното пето място. Тя е майка на Трип Кембъл известният 15-годишен китарист на групата "Iron Weasel". Да, да си китарист е супер, но ние смятаме, че Бет е много по-готина. Защо ли? Първо тя владее карате и второ, коя друга майка би разрешила на сина си да е член на рок група и тази рок група да живее в дома ѝ. До тук се стига след като Трип спечелва вечеря с любимата си група "Iron Weasel" и успява да се сдобие с мястото на водещ китарист в групата. Разведената му майка се съгласява тримата членове на групата да останат да живеят в тяхната къща, като се надява, че ще му бъдат модели за подражание. Но те всъщност се оказват безгрижни, мързеливи и откачени рокаджии. Съжителството с тях значи пълен купон, но понякога води до доста неприятности. Въпреки всичко и въпреки заканите на Бет, тя така и не изгонва групата от дома си и ако това не е готино...

На четвърто място е една майка, която няма толкова голяма роля във филма, обаче, не отстъпва по готиност на всички досега. Гледали ли сте филмът "Дневниците на принцесата"? В него се разказва за Миа Термополис – затворена тийнейджърка, която много често понася подигравките на популярната си съученичка Лана Томас. Най-добрата ѝ приятелка — Лили е единствената, която я разбира и споделя възгледите ѝ. Животът на Миа се променя изцяло в деня, когато майка ѝ – Хелън, съобщава че покойният ѝ съпруг всъщност е принц на малката европейска държава Женовия. Миа се оказва единствената наследница на трона, а баба ѝ — кралица Кларис Реналди, иска да обучи непохватното момиче как да се държи като изтъкната аристократка. Това се оказва почти невъзможна задача, но постоянството на Миа, помощта от Джо — шефа на охраната на Кларис, както и от нейния фризьор, дава резултат.
И докато трае промяната на Миа, която я превръща от непохватно момиче в истинска принцеса, майка ѝ изобщо не е строга с нея. Напротив тя е единствената, която я кара истински да се отпусне и да се забавлява. Как ли? Ще ви кажем само две думи – балони и боя.

На трето място ще поставим един баща, който не е от филмче, а от детска книга, но това изобщо не му пречи да е готин. Това е героят от книгата „Невероятните приключения на Унки Марлюнки“. Унки не е типичен баща, защото всъщност вижда сина си само веднъж, но това не е защото е лош баща, а защото всъщност това е синът му от бъдещето. Е, какво ще кажете, да имате баща детектив, който се среща с джуджета, елфи и всякакви чудни същества, а на всичко отгоре може да пътува и във времето...

На второ място са родителите Бенет и Елън. Те са част от семейството на "Куче с блог". Въпреки, че това филмче е фокусирано върху говорещото куче Стан, няма как да не сте забелязали колко готини и щури са Бенет и Елън. Бенет работи като детски психолог – толкова сериозна и отговорна работа, която обаче не му пречи да прави готини, а понякога и толкова луди неща. И те наистина са толкова много, че няма да можем да ги изброим тук. Но какво ще кажете например, във вашето училище да има "ден на професиите", в който вашите родители да трябва да дойдат и да представят професията си. И вашият баща, който е детски психолог, първо идва в училището и ви залива с куп сложни думи, които дори самият той трудно разбира, след това разплаква съучениците ви, с неговите психологически трикове и накрая, за да поправи нещата облича нещо като пелерина от чорапи и се представя за "Чорапо-мен". Но това не е всичко, изведнъж се появява и майка ви, която също се представя за супер герой – "сладкишо-уомен" и залива цялото училище със сладкиши. Освен това си купува и папагал, който никак не харесва, но иска да ви докаже, че обича животните. И накрая го пуска навън, за да отлети. Сигурни сме, че ако нещо от това ви се случи, никога не бихте го забравили.


 

На първо място в нашата класация за най-готините родители е Джери Русо. Той е познат на всички от "Магьосниците от Уейвърли Плейс". Русо са типично семейство, което включва майка - Териса Русо, баща - Джери Русо, син - Джъстин Русо, дъщеря - Алекс Русо и друг син - Макс Русо.
Докато децата от семейството се опитват да живеят нормален живот, те трябва да пазят една тайна - те са магьосници в обучение. Те са наследили способностите си от баща им – Джери Русо, който също е техен учител по магия и бивш магьосник. Мислим, че няма нужда да кажем нищо повече – баща, който прави магии е наистина готино. Но освен това той е не само баща на хлапетата Русо, но и инструктор в Магьоснически клас и собственик на Магазина за сандвичи на Уейвърли Плейс.
Когато не е зает да почиства след магическите злополуки на децата си, той им показва как да правят заклинания (по правилния начин) или се опитва да откаже на безсрамните искания на Алекс! Само че децата знаят, че ако молбата им е придружена с шоколадов пудинг, има голям шанс татко да каже "да" - в крайна сметка, това му е любимата храна! Освен това, кой друг би прикрил сина си, който пред учителите твърди, че има болест наречена "монооранжада"?
 



Коментари
8 коментара

Поли Парванова, 9 г.,

Публикувано на 22.03.2014

Те са много готини според мен.

росица , 10 г.,

Публикувано на 19.04.2014

те са супер спорет мен

роси , ,

Публикувано на 21.04.2014

якоооооооооооооооооо имам партиииииииииииииииииииииииии преродена съм сега се чуствам живаааааааааааааа

wnus maladjanski, 8 г.,

Публикувано на 04.06.2014

obi4am tova destoLOVE???????

Stefani Gerasimova, 10 г.,

Публикувано на 06.06.2014

Liv i Madi sa nai golemia sporten tiim

Симона Асенова, г.,

Публикувано на 10.01.2016

Лив и Мади са много яки. Лив и мади ми е най-любимия фюлм...

ники петков, 13 г.,

Публикувано на 06.03.2016

Сега дневниците на принцесата 2 а вчера гледах 1

Zlatina Andreeva, 10 г.,

Публикувано на 28.03.2016

Mnogo e tapa no az mnogo xaresvam liv i ne znam kakvo da pravq

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град