интересно

Начало | интересно | Да вечеряш високо в небето

Да вечеряш високо в небето

Аз детето | 2016-07-04

Да вечеряш високо в небето

Всеки поне веднъж в живота си е мечтал да се издигне в небето, да полети високо и да докосне облаците, дори и само със самолет или защо не делтапланер или най-високият скок от батут виждан някога. Сега тази мечта минава в нови измерения. Вече можем да вечеряме високо в небето, докато усещаме вятъра в косите си и се чувстваме по-близо до красивия залез и се надяваме, че времето ще е благоприятно. Посрещнете историята за най-необичайния ресторант в света.

Ресторантът, който по-скоро си е чист атракцион, се нарича „Вечеря в небето“ и прави турне в различните страни по света. Но да се намери място за ресторанта не е така просто. Трябва не само красива гледка отвисоко, но и подходящите условия и нещо, което да издържи кран и специална маса тежащи повече от 7 тона. След като всичко това е осигурено, специалната конструкция се издига на височина от 50 метра. Тази вечеря определено е само за смелчаци. На масата, която има интересна овална форма, могат да вечерят заедно 22 човека. В ресторанта има също и главен готвач, сервитьори и дори музиканти.

Менюто е повече от специално – изискани ястия, събрали най-добрата кухня от целия свят и невероятно вкусни десерти. Понякога дори оставят масата да се полюшва в небето в такт с музиката.

„Вечеря в небето“ вече е посетила повече от 40 страни по света и е предизвикала огромен интерес, така че ни остава да се надяваме да дойде и в нашата страна и да имаме достатъчно смелост, за да вечеряме и ние така. Сигурни сме, че изживяването е неповторимо!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град