важните неща

Начало | важните неща | Да научим английски през лятото

Да научим английски през лятото

Аз детето | 2007-05-14

Да научим английски през лятото

Нашите деца растат в глобален свят, в свят без граници. И може би много от тях ще потърсят своето бъдеще и успех извън родината. В света, в който ще живеят децата ни да успееш - значи да общуваш. А за да общуваш, трябва да намериш общ език с човека, който стои срещу теб. Днес този общ език е английският.

Днес английският език е отворен прозорец към бъдещето. Прозорец към всичко, към което нашите деца ще се стремят – приятелства, забавление, образование, кариера... Мечтите не трябва да имат граници. Детският ум – също. Тогава децата ни винаги ще постигат успех. А за да успеят утре, ние трябва да ги подготвим днес.

Много са начините, по които можем да подготвим децата си за бъдещето, но една от най-приоритетните насоки е ранното езиково обучение. Удобна и ефективна форма за интензивно изучаване на английски език е лятното училище на Американо-английската академия /АЕА/. Тази година то се провежда за 14-ти пореден път от 4 юни до 27 юли. В училището могат да се включат деца на възраст от 3 до 18 години.

В учебния процес се ползват утвърдени програми на Лонгман и Оксфорд – “Excellence”, “Balloons” и други. Учениците са в малки групи по 12 деца и всеки ученик получава индивидуално внимание. За да бъде обучението по-ефективно, интензивните академични занятия се редуват със спортни активности, игри, екскурзии, часове по музика и изкуство. Доказано е, че децата учат най-лесно докато се забавляват и затова тази успешна практика се е утвърдила като запазена марка на АЕА.

По време на всички занятия – академични или развлекателни, в училището се говори единствено на английски език. Децата в училището са от различни националности и затова английският е задължително средство за комуникация помежду им. Преподавателският състав също е интернационален, като основно се състои от американци и българи.

За повече информация може да позвъните в офиса на АЕА на телефони 978 01 36, 978 39 24 или да посетите уеб сайта www.aea-bg.com .



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град