За родители

Начало | За родители | Да дарим надежда за малките на благотворителен базар тази събота

Да дарим надежда за малките на благотворителен базар тази събота

Аз детето | 2016-11-09

Да дарим надежда за малките на благотворителен базар тази събота

Фондация „Надежда за малките“ и Галерия 2.0 Ви канят на Благотворителен базар в подкрепа на бебетата от Малките къщи на 12-ти ноември, събота.

Над 10 български занаятчийски ателиета предоставят своите произведения безвъзмездно за набиране на средства за каузата на #малките. Акцент на събитието ще бъдат картички на радостта, изработени от отпечатъци от крачетата и ръчичките на #малките, които ни напомнят по-често да изричаме думи на любов към хората, които обичаме.

„Благодаря! Прости ми! Означаваш много за мен! Обичам те! Имам нужда от теб! Ти ме правиш по-добър! – това са думи, които изричаме рядко в ежедневието си, но които ни сближават с хората, които обичаме. Тези думи донасят радост помежду ни и затова избрахме да посветим нашия базар именно на тези послания на обич.“, коментира Магдалена Стефанова, изпълнителен директор на „Надежда за малките“.

Благотворителният базар е чудесна възможност да се подготвите за идните празници. Там ще намерите малки и големи сувенири и аксесоари, както и практични предмети за дома, изработени ръчно от занаятчии и хора на изкуството.

За организаторите

Галерия 2.0 е нова версия споделено пространство за изкуство, хора и събития. Авторски магазин, картинна галерия, кът за кафе, място за работа и срещи. Галерията се намира в София, ул. „6-и септември“ 26 (Малките пет кьошета).

Фондация „Надежда за малките“ създава условия, близки до семейните и обгръща с обич и индивидуална грижа бебета и малки деца в прехода от криза в семейството към изграждането на сигурна и устойчива семейна среда в два центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) наречени Малките къщи.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град