зоокът

Начало | зоокът | Бездомно коте случайно дефилира на подиума и стана новата модна звезда

Бездомно коте случайно дефилира на подиума и стана новата модна звезда

Аз детето | 2018-10-29

Бездомно коте случайно дефилира на подиума и стана новата модна звезда

Няма как да не сте гледали модно шоу поне веднъж в живота си. Там красиви момичета и момчета на различна възраст ходят грациозно по една дълга пътека като показват различни дрехи. Някои от тях са съвсем обикновени облекла, които всеки от нас би носил, а други – толкова шантави, че се чудиш дали въобще дизайнерът на който му е хрумнала идеята е от тази планета! Наред с това нас винаги ни е интересувало не могат ли да направят тези шоута някак си по-разчупени и интересни. Оказва се, че могат – стига да си вземат котки! Знаехме си ние, че котките са интересни същества, но никога не сме предполагали, че можем да попаднем на такава куриозна и забавна случка, която естествено бързаме да споделим и с вас!

„Есмод интернешънъл фешън шоу“ е едно от най-очакваните и най-изискани в съседна Турция. Всяка година в края на октомври там се събират едни от най-известните модни дизайнери не само на Балканския полуостров, но и от света, за да покажат най-новите си дрехи. Има естествено и много известни гости и въобще всичко е много бляскаво. Обикновено шоуто обаче е традиционно, знаете – моделите се разхождат по сцената нагоре-надолу, за да покажат дрехите. Не и този път обаче. Сигурни сме, че точно това издание на шоуто ще остане завинаги в историята на модата, а пък сама тя намери своята нова звезда в лицето или по-скоро в муцуната на едно бездомно коте. Никой не знае как точно писаната е успяла да влезе на сцената, но ето че го е направила и изведнъж между моделите се появява една бяло-черна котка, която спокойно си прави тоалета. Най-интересното е, че въобще не се смущава от манекените или публиката. Първите от своя страна също успяват да запазят хладнокръвие и да си свършат работата, но котето става все по-забавно. Как са успели не знаем! Но след като се привежда в подходящ вид направо на сцената започва да си играе с минаващите модели и дрехите им.

Накрая пък за завършек на „котешкото модно шоу“ отива напред по пътеката грациозно и със стил почти колкото и професионалистите! Нищо чудно, че кадри с модната проява на симпатичното четириного станаха хит в интернет. Хората даже започнаха да споделят сниманите видеоклипове с репликата „A cat showing models how to do a #catwalk!“. Сега вижте и вие забавното видео на едно невероятно коте!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град