Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | "Аз, проклетникът" се завръща с още повече забавления в 3D и 4DX формат

"Аз, проклетникът" се завръща с още повече забавления в 3D и 4DX формат

Аз детето | 2013-07-05

"Аз, проклетникът" се завръща с още повече забавления в 3D и 4DX формат

Миньоните се завръщат на голям екран днес в 3D, 2D и 4DX и с хитовите парчета на Фарел Уилямс.
Редом до „обичайните заподозрени“ – Гру, момичетата и жълтите миньони – в "Аз, проклетникът" 2 се появяват още колоритни герои, които перфектно допълват комичния хаос от щури номера, яки коли и чудати джаджи. В ролята на симпатичния корейски продавач на перуки Флойд влиза Дони, който озвучава персонажа на български. С гласа на Албена Михова е представена кокетната Шарън – красива блондинка с амбиция да намери своя красив мускулест принц в лицето на непохватния Гру. Бившият злодей Гру пък ще донесе стабилна доза смях в киносалоните, озвучен, както в първия филм, от актьора ветеран в дублажите Стоян Алексиев.

Гру е оставил карерата си на супер престъпник и се е посветил на отглеждането на Марго, Едит и Агнес. Сега той, д-р Нефарио и жълтите слуги разполагат със свободно време, което трябва да запълнят.
Едва свикнал с ролята си на семеен човек от предградията, натоварен с нелеката задача да се грижи за три малки момиченца, Гру се сблъсква с хипер секретна организация, която се бори със злото по света. В неговите и ръцете на новата му партньорка Луси Уайлд е отговорността да се разкрие кой стои зад едно от най-големите престъпление и злодеят да бъде наказан. В крайна сметка именно бившият най-голям злодей е изправен пред предизвикателството да залови своя заместник.

"Аз, проклетникът" 2 идва в кината с обещанието да се превърне в най-щурото филмово приключение това лято. С помощта на серия нечаквани обрати и шеговити намигвания от съдбата, бившият злодей номер едно Гру ще се превърне в грижовен и любящ баща. Миловидните жълти миньони от своя страна ще сменят нрава и... цвета си. На пъстрата палитра от емоции българските зрители ще могат да се насладят още по-пълноценно в уникалното киноизживяване 4DX, добавящо движения на седалката, разпръскване на водни капки, усещане за вятър и аромати от сцените във филма.



Коментари
3 коментара

Таня , ,

Публикувано на 05.07.2013

Супер!Чаках този ден с нетърпение!Първата част беше страхотна,предполагам,че и втората е така. :-)

♥SeetGirls♥ , ,

Публикувано на 07.07.2013

Хубаво е и то много . Но жалко че 4Д рядко се напира освен в софия или пловдив

minka gospodinova, 10 г.,

Публикувано на 17.10.2013

xaresvam filma zawoto ima pesni tanci i emocii a osven tova tam e roslin4 a toi e lybiliqt mi aktuor no mi naresa i maq mi4al vse si kazvam 4e leila e po krasiva ot makenzi no vsi4ko moe e svarzano s maq mi4al

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град