Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Buba Play - първото в България мобилно видео приложение за деца

Buba Play - първото в България мобилно видео приложение за деца

Аз детето | 2016-12-16

Buba Play - първото в България мобилно видео приложение за деца

Стартира първото в България мобилно видео приложение, изцяло посветено на децата – Buba Play. За първи път у нас то събира на едно място любимите детски телевизионни канали, които могат да бъдат гледани в реално време, както и селекция от над 500 часа детски анимационни филми и сериали. Портфолиото от телевизионни програми включва такива, подходящи за деца от 0 до 14 години, от Baby TV за най-малките, през Disney Junior и Fix & Foxi до Cartoon Network и Disney Channel. Филмите, сериалите и песничките включват едни от най-обичаните заглавия като Пчеличката Мая, Пипи Дългото Чорапче, Астерикс, Тарзан, Костенурката Сами, Овцата Шон, Жълтурко и още любими за децата продукции, които постоянно се обновяват.

Цялото съдържание на Buba Play е подбрано много внимателно, така че да удовлетвори не само интереса и очакванията на най-малките, но и да осигури спокойствието на родителите относно качеството на продукциите, до които имат достъп децата им. Използвайки приложението те не могат да попаднат на неподходящо за възрастта им съдържание, както това би могло да стане чрез други интернет платформи.

Дизайнът, функционалностите на приложението и подредбата на съдържанието в него са съобразени изцяло с навиците на децата при използване на мобилни устройства. Големият опит в разработването на мобилни приложения и в подбора на телевизионно и видео съдържание, който създателите на Buba Play имат определя лекотата, с която децата се ориентират и подбират предпочитаните от тях заглавия.

„Създадохме с голям ентусиазъм и много любопитство този проект и вярваме в успеха му. Това е мобилната алтернатива, която позволява на родителите да осигурят качествено забавление на децата си във всеки един момент не само вкъщи, но и извън дома.“, споделя Маринела Димитрова, инвеститор в проекта.

За да бъде максимално достъпно до потребителите приложението е разработено като мултискрийн за двете водещи платформи iOS и Android, както и за двата основни типа мобилни устройства – смартфони и таблети. Всеки, инсталирал за първи път приложението, получава свободен достъп до пълното му съдържание до края на годината. То разполага със специално разработен родителски контрол върху плащанията, което добавя още сигурност и спокойствие при използването му.



Коментари
1 коментар

Симона Тодорова, 13 г.,

Публикувано на 16.12.2016

Извинете, че ви питам нещо но, искам да попитам редакцията защо не мога нито да се регистрирам, нито мога да попълня моя Е-лексикон, защо е така? Моля за коректен отговор!

От редакцията: Здравей, Симона. Молим кажи защо не можеш, какво се случва, когато опиташ, за да видим къде е проблема.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град