новини детски

Начало | новини детски | Brawl Stars ви предизвиква да оцветявате!

Brawl Stars ви предизвиква да оцветявате!

Аз детето | 2019-07-26

Brawl Stars ви предизвиква да оцветявате!

Никога не сме и подозирали, че популярната напоследък игра Brawl Stars може да предложи нещо такова. От мултиплейър гейминга със стреляне, ограбване на сейфове и създаване на роботи да ви предложат състезание по оцветяване, но ето че създателите от Supercell го правят. При това състезанието е съвсем реално и можете да спечелите съвсем реални награди. Както и рисунката ви да бъде включена в новата им анимация, посветена на каубоя Колт. Всеки може да участва – независимо колко голям или малък фен на играта е. Правилата за участие също не са много трудни. Пък и все пак кой не обича да оцветява, особено ако може да спечели 100 зелени джема и много специални и ексклузивни скинове за своите брауърс.

Какво точно трябва да направите ли? Създателите на играта са нарисували черно-бели рисунки за новата си анимация, които засега представляват отделни картинки публикувани на този адрес: https://www.dropbox.com/sh/7voujax85sq24qv/AADHc6t8FZzOgvbpoQ9vOixEa?dl=0 Вие трябва да си изберете една от картинките и да я оцветите на компютър или таблет с програма по желание, след това да я споделите като коментар ето тук: https://www.reddit.com/r/Brawlstars/comments/cgd32e/be_part_of_our_brawler_art_challenge/

„Просто е. Искаме да създадем невероятна анимация, оцветена от нас. Каквото и да решите да направите, с цветове и стил – направете го… Искаме да изтеглите една картинка и да правите точно това, което искате. Неоново синя коса за Пам? Страхотно. Лилава коса за Колт? Защо не! Свободни сте да проявите всякаква креативност!“ – казват организаторите.

Другите насоки, които е важно да спазвате ако решите да се включите са следните:

  • Качете произведенията си в Imgur или като отделен пост в Reddit, след което коментирайте с линк в този техен пост: https://www.reddit.com/r/Brawlstars/comments/cgd32e/be_part_of_our_brawler_art_challenge/ – само произведенията, свързани с коментарите към този пост, ще се класират!
  • Напишете и игралния си номер, за да знаят организаторите кого да кредитират. (Номерът е под иконата ви в началото на „трофейния път“).
  • Не изтривайте номера на картинката както от името на файла, така и от самата картинка.
  • Запазете и оригиналните размери – 4200x2500.
  • И накрая запомнете, че трябва да оцветите картинката само от компютър, смартфон или таблет – на хартия не може.

„Get creating, Brawlers! We can’t wait to see what you make!“ – приканват организаторите и обещават страхотни награди за най-добрите.



Коментари
4 коментара

Николaй Йорданов, 12 г.,

Публикувано на 29.07.2019

Как да коментираме с линк?

От редакцията: След като оцветиш рисунката я качваш в Imgur или Reddit. Там ще ти излезе линк, който да копираш и след това да поставиш като коментар ето тук: https://www.reddit.com/r/Brawlstars/comments/cgd32e/be_part_of_our_brawler_art_challenge/, но имай предвид, че за целта се изисква регистрация в Reddit.

Атанас Китипов, 8 г.,

Публикувано на 10.07.2020

Готино ще бъде

Станислав Пещерски, 20 г.,

Публикувано на 16.07.2020

Супер

Мартин Иванов, 2012 г.,

Публикувано на 21.10.2021

Как да рисувам

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град