важните неща

Начало | важните неща | Az-deteto.bg благодари на всички деца, които участваха в конкурса на „Забавното лятно четене“

Az-deteto.bg благодари на всички деца, които участваха в конкурса на „Забавното лятно четене“

Аз детето | 2014-09-15

Az-deteto.bg благодари на всички деца, които участваха в конкурса на „Забавното лятно четене“

Ето че още едно лятно неусетно отмина и вече е 15-ти септември. С това завърши и нашето „Забавно лятно четене“, в което всички вие, скъпи деца, участвахте и помогнахте да се състои. Много ни помогнахте и като участвате в специалния конкурс "Моят любим литературен герой". В този конкурс всички вие, които участвахте, написахте наистина прекрасни стихчета и разкази и ни трогнахте от сърце. Не всички от вас спечелиха награда, но това не трябва изобщо да ви разочарова, защото именно чрез вас този конкурс стана възможен изобщо. Както и един от членовете на нашето жури – писателят Марин Бодаков, каза, конкурсът се състоя именно благодарение на вас и на вашия талант. Всички творби бяха толкова прекрасни, че беше много, ама наистина много трудно да отделим коя точно да спечели и коя не. Бяха толкова добри, че дори се наложи да увеличим малко наградите от предвидените.

С тези думи искаме да изкажем огромната си благодарност към всички участници в конкурса и да ви кажем, че вече сме убедени, че един ден от вас ще станете велики писатели. Един ден, надяваме се все още да сме тук, отново ще правим конкурси, но този път децата ще пишат за любимите си герои от вашите книги. А ние ще се гордеем, че едно от първите ви произведения е публикувано точно при нас.

Отново искаме да благодарим много на всички участници, защото без вас нямаше да има конкурс на тема „Моят любим литературен герой“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град