покани

Начало | покани | 5-та юбилейна национална Хари Потър фен среща

5-та юбилейна национална Хари Потър фен среща

Аз детето | 2009-06-22

5-та юбилейна национална Хари Потър фен среща

Победители в конкурса най-добър костюм са Николай Мартинов, Цветелина Ванева и Михаил Костов.
Победители в конкурса най-добра рисунка са Виктория Христова, Георги Кирков и Крис.

Станеш ли веднъж Хари Потър фен – то е за цял живот, независимо от възрастта! Това твърдение ще бъде доказано за пореден път от българските почитатели на поредицата на 5-тата юбилейна Национална Хари Потър фен среща.

Събитието ще се състои на 3-ти юли (петък) от 18 ч. в Националния дворец на децата (София - бул. Александър Стамболийски 191).

Освен многото изненади, викторини и игри, които очакват всички присъстващи на "НХПФС5", ще се проведат и следните традиционни конкурси:

- Най-добър костюм от поредицата Хари Потър (участие на място на НХПФС5)
- Най-добра магическа рисунка (участие на място на НХПФС5)
- Есе/фен разказ на тема "Когато играя игрите за Хари Потър..." (краен срок за участие 30.06.09 на info@potter-mania.com)

Освен излизането на новата игра от магическата поредица за Хари (Harry Potter and the Half-blood Prince), родните фенове ще отпразнуват 7-я рожден ден на единствения по рода си в България фенклуб и фенсайт – www.potter-mania.com.
Потър Мания е основан през 2002 г. и от тогава фенклуба и фенсайта са посетени от над 2 млн. уникални посетителя, а членовете му до този момент надхвърлят 32 000 души. Фен сайта кореспондира официално с авторката - Дж. К. Роулинг, актьорите от филмите за Хари Потър, както и с компаниите притежаващи авторски права на поредицата.

Национална Хари Потър фен среща 5 се организира от фирма „Пулсар” (www.pulsar.bg); Детски портал www.az-deteto.com и Национален фенклуб www.potter-mania.com


Коментари
4 коментара

Христо Стоянов, 9 г.,

Публикувано на 02.08.2009

Аз много харесвам Harry Поттер.Лично на мен най много ми харесван 1 и 2 част.И също ще кажа че Harry Поттер 6 е върха!!!!!

Адриана Лекова, 20 г.,

Публикувано на 21.08.2009

сайта на аз-детето е много хубав

Мария Богданова, 8 г.,

Публикувано на 30.08.2009

Аз преди около 5 дни започнах да чета Хари Потър страхотна е и на всички които не са я чели им я препоръчвам!Все още съм на първата книга,но бързо напредвам!

Елица Павлова, 11 г.,

Публикувано на 03.09.2009

Чела съм всичките части на Хари Потър и ги препоръчвам на всички

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град