новини детски

Начало | новини детски | 11-годишният Петър Тодоров от Русе стана принц на Вселената

11-годишният Петър Тодоров от Русе стана принц на Вселената

Аз детето | 2011-01-17

11-годишният Петър Тодоров от Русе стана принц на Вселената

Малкият Петър Тодоров от Русе, който е на 11 години и пее великолепно спечели конкурса „Малък Мистър България“ 2010 и тази титла му даде правото да участва на Международния детски конкурс за красота и таланти „Prince & Princess of the Universe” 2011. Той се проведе от 5 до 10 януари в столицата на Русия, Москва.

Програмата беше наситена и не стигаше време за нищо друго. Организаторите заведоха децата на Рождественски празник в Кремъл. Посещението в цирка на Юрий Никулин остави безмълвни своите гости. И на двете места спектаклите бяха уникални. А автобусната обиколка из Москва ще остави трайни спомени от снежната и коледна столица на Русия. Останалото време беше изпълнено с репетиции и подготовка за финала.

На вечерта на запознаването нашето момче беше подготвило специални сувенири и изпя на всички „Една българска роза“. Това беше първата стъпка към сърцата на журито и другите участници.

На финалната вечер участниците излязоха в четири тура. При представянето с народни носии Пепи удари калпака в земята, за да разберат другите за какво говорим. Развяваше високо българското знаме и беше много горд от това.
При показването на талантите Петър беше направо зашеметяващ. Отпусна се и като истински артист заплени публиката и повечето от участниците и техните родители ни аплодираха от все сърце. Като завърши конкурса дойдоха да ни споделят колко са „болели“ за нас. Един малък принц беше Петър в третия тур с официалния костюм. После зачакахме….

Организаторите бяха поканили известни певци и ТВ водещи, които занимаваха децата и публиката. Тук даже имаше танци, а един от тях – продуцент – поиска Петър да изпее още един път песента. И той пя – като истински артист. Някои от руснаците го сравниха с Филип Киркоров, и че той пак идва от България…

Награждаването – първо Петър получи лентата за най-добър талант. Когато стигна неговата група обявиха, че „Принц на Вселената“ е Петър Тодоров от България. Майка му Ивелина се разплака. И последваха много снимки, интервюта, радост, сълзи…Нищо, че Москва не вярва на сълзи…Ще повярва. Налага се.

Благодарим на всички, които помогнаха за пътуването на Пепи на този конкурс. На неговите учители по музика и вокал, на ансамбъл „Найден Киров“ – Русе, които му осигуриха невероятен национален костюм,на Генералния консул на Руската федерация в град Русе, на неговото семейство. Петър получи и награда – драгоценно ювелирно изделие със символа на конкурса и златен накит от фирма от Украйна, която го кани на свои проекти. Но най-вече браво на този малък боец! Срази ги с усмивка и талант.
Дали пък наистина не се е родил един невероятен талант, когото трябва да запомним? Времето ще покаже...



Коментари
8 коментара

Сиси Малинова, 9 г.,

Публикувано на 17.01.2011

Браво на теб погелавам ти вного късмет и на другите състезания

Петър , ,

Публикувано на 18.01.2011

Благодаря ,Сиси!

Лина Йорданова, 12 г.,

Публикувано на 25.01.2011

браво и честито

Мелиса , 13 г.,

Публикувано на 25.01.2011

бравоо петре we така бъди и мнго здраве пожелавам ти повече награди и успеф мнго се радвам за теп

Мелиса , 13 г.,

Публикувано на 25.01.2011

винаги да имаш успех в тези конкурси и да имаш повече награди от това браво все така бъди радвам се за теп

Пламена , ,

Публикувано на 25.01.2011

Честито!Само така продалжавай

Петър , ,

Публикувано на 25.01.2011

Благодаря ви много! Продължавам напред. Ще се подготвям за конкурса за таланти , на който ме поканиха украинците.

GRAsito ANGELOVA, 11 г.,

Публикувано на 17.12.2011

pojelavam ti da pe4eli6 vsi4ki konkursi i da si taka usmixnat dano da si taka i vav u4ili6te ot grasito ot 6kolata za manikenki

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град